Smiješne stvari o seksu

Pritom ne mislimo na smijeh kao reakciju na svršavanje.

Evo nekoliko smiješnih činjenica vezano za povijest „seksa“.

1.    Vibrator je originalno bio korišten kao dio medicinske aparature. Njime se liječila ženska „histerija“. Nakon orgazama, naime, žena bi se smirila.

2.    Sperma sadrži cink i kalcij koji sprečavaju stvaranje karijesa.

3.    Prosječan penis u erekciji dug je 13 centimetara, a dok je nije u erekciji 8 centimetara. Toliko o njegovom mjerenju.

4.    Iako više žalosno nego smiješno, homoseksualnost je do čak 1973. godine bila jedna od mentalnih bolesti prema Američkoj psihijatrijskoj organizaciji.

5.    "Don't forget – Put it on before you put it in“ odnosno „Ne zaboravite – stavite prije nego li ga umetnete“ bio je „apel“ američke vlade za vojnike tijekom Drugog svjetskog rata. Mnogi vojnici vraćali su se iz rata sa spolnim bolestima te je njihovo liječenje vladu koštalo milijune dolara.

6.    Teretana je zamjenjiva. Polusatnim seksom ubijate 200 kalorija.

7.    Burleskni kostimi danas simboliziraju ženstvenost odnosno seksipil. Pogledajte samo jednu Ditu koja ne izlazi iz takvih korzeta. No, kada su se počeli nositi ti kostimi, u davnom 15. stoljeću, njihov donji dio bio je isključivo namijenjen prostitutkama kako bi sakrile od mušterija stidne uši.

8.    Žene iz Hong Konga imaju legalno pravo ubiti svog muža ako ih je varao. No, to smiju samo ako to učine golim rukama.

9.    Prodaja igračaka za seks i vibratora je zabranjena u Alabami i Mississippiju.

neon.hr