Slavne žene kojima izgled muškarca nikad nije bio prioritet

ljubav, izgled, slavni parovi

Da je izgled faktor u zaljubljivanju, ali ne i ono što će biti presudno za vezu dokazale su i brojne slavne žene. One nose titulu velikih ljepotica, ali zato muškarce u koje su se zaljubljivale gotovo nitko ne bi stavio na popis najljepših frajera.

Štoviše, mnogi bi rekli da su ti muškarci daleko izvan lige ovih dama po pitanju izgleda. Tako se, primjerice, Julia Roberts 1990. godine na setu filma "Flatliners" zaljubila u glumca Kiefera Sutherlanda.

Par se trebao vjenčati u lipnju 1991. godine na ceremoniji koju su američki mediji nazivali "svadbom milenija", ali u posljednji tren vjenčanje je otkazano. Navodni razlog za to bila je Kieferova afera, a Julia mu se osvetila tako što je iz njegovih ruku pobjegla ravno u naručje glumca Jason Patricka, Kieferovog prijatelja.

ljubav,izgled,slavni parovi

Nakon prekida s Patrickom, Julia se 1993. godine zaljubila u glazbenika Lyla Lovetta i izrekla sudbonosno “da” nakon samo tri tjedna veze. Za razliku od glumice koja je već tada bila redovita gošća lista najljepših slavnih žena, Lyle je svoje ime nalazio na popisima najneprivlačnijih slavnih muškaraca.

Ovaj brak završio je razvodom, a Julia se naposljetku skrasila s Dannyjem Moderom. Par se oženio 2002. godine i u braku su dobili troje djece.

ljubav,izgled,slavni parovi

I među zvijezdama starog Hollywooda našlo se ljepotica kojima izgled nije bio važan faktor prilikom odabira partnera. Ava Gardner, legendarna filmska diva i jedna od najljepših žena svih vremena, bila je u braku s Mickeyjem Rooneyjem.

ljubav,izgled,slavni parovi

Poznat kao serijski preljubnik, Rooney je svoju suprugu varao od prvog dana braka, a ona se naposljetku zbog toga odlučila razvesti. Kako ne bi naštetila njegovoj reputaciji, na nagovor filmskog studija MGM koji je vodio njihove karijere, pristala je skrivati pravi razlog razvoda.

Godinu dana provela je u braku s jazz glazbenikom Artijem Shawom, a potom se zaljubila u čovjeka kojeg je nazivala najvećom ljubavi svog života - Franka Sinatru. Iako je Frank bio velik zavodnik, izgledom jednostavno nije mogao parirati predivnoj crnokosoj glumici.

ljubav,izgled,slavni parovi

Privatni život temperamentne operne dive Marije Callas punio je novinske stupce, a često i u sjenu bacao njezin nevjerojatan pjevački talent. Callas je voljela strastveno i pod svaku cijenu, a njezin život obilježila su dva muškarca.

ljubav,izgled,slavni parovi

Prvi je bio njezin suprug Giovanni Battista Meneghini, a drugi muškarac s kojim ga je naposljetku prevarila - grčki brodovlasnik Aristotel Onassis. U vrijeme kad je upoznao Callas, Onassis je bio u braku s Athinom Livanos, kćerkom bogatog grčkog magnata Stavrosa Livanosa, a već je pokazao i svoj interes za Marijinu najveću suparnicu - Jackie Kennedy.

Onassis i Callas naposljetku su se razveli od svojih partnera, ali slavni Grk ostavio je opernu divu kako bi se oženio s Jackie. Međutim, u njihovom braku nije bilo ljubavi ni strasti pa se Onassis neprestano vraćao Mariji sve do svoje smrti 1975. godine.

ljubav,izgled,slavni parovi

Još jedna slavna vatrena crnka nikad nije vodila previše računa o izgledu svojih partnera. To je Salma Hayek, 53-godišnja meksička glumica koja je samo jednom izrekla sudbonosno “da” i to Francoisu Pinaultu. Prije Salme, Pinault je bio u vezi sa supermodelom Lindom Evangelistom s kojom ima sina Augustina.

ljubav,izgled,slavni parovi