Skandal u Oružanim snagama: Bh. piloti se ljubili na parkingu!?

parking rajlovac

...  desetak dana uhvaćena su kako na parkingu kasarne „Rajlovac“ razmjenjuju nježnosti, što je izazvalo šok i nevjericu među ostalim vojnicima u službi, saznaje "Dnevni avaz" iz pouzdanih izvora.

Ovakav čin pilota s činovima časnika izazvao je pravu pometnju u Rajlovcu, a o svemu je već obaviještena i Vojna policija OSBiH.

Sugovornik "Avaza", koji je upoznat s ovim događanjima, rekao nam je da je ovaj događaj snimio jedan od pripadnika vojne policije, koji je pilote i prijavio za homoseksualizam.

- Svi su još u šoku, jer su piloti zatečeni kako se diraju i ljube. I fotografirani su. Razumljivo je da se o tome ne želi pričati, jer se radi do sada neviđenom skandalu u vojnoj službi - tvrdi sugovornik Avaza.

Generalmajor Ante Jeleč, načelnik Zajedničkog stožera OSBiH, ostao je zatečen saznanjem  o skandalu. On kaže da s takvim aktivnostima nije upoznat, ali da će tražiti detaljnu istragu.

- Prvi put čujem za takvo nešto. U šoku sam. Zaista ne znam o čemu se radi, ali ću tražiti da se svi ispita. Ostao sam zatečen vašim pitanjem. Svi vojnici slobodni su ljudi, ali mi zaista nije svejedno ako se to dogodilo. Moji podređeni morali su me obavijestiti o tome. Inzistirat ću da se utvrdi što se dogodilo - rekao nam je jučer Jeleč.

U Ministarstvu obrane BiH rečeno nam je da nisu upoznati s navedenim događanjima te da o tome ne mogu govoriti dok ne budu utvrđene sve okolnosti.