Šest znakova da si dobra u krevetu

seks, način, ljubav, seks, pravila, vrijeme, seks, trikovi, fantazija, seks, žene, požuda, seks, duljina, seks, seks ljubav, Osvetnički seks, seks s novim partnerom, stres, ljutnja, Muškarci i žene, puno zagrljaja, Iskušenje, prevara, zagrljaj, razvod, ljubav, ljubomora, ljubav nije robija, seksualno usklađeni, seks ljubav, seksualni partneri, Seksualna kompatibilnost, muškarac žena, seks ljubav, intimni dijelovi tijela, seks u dvoje, seksualno aktivan, ljubav, Seksualni interes, seks u dvoje, tuširanje, tuš, seks prakticiranje, za žene i muškarce, želja za seksom, vođenje ljubavi

Nemoj dopustiti da sve novosti predlaže tvoj partner, već i sama pronađi nove načine da začinite stvari.

NE trebaš znati sve poze kako bi bila dobra u krevetu.
Umjesto toga, taj se epitet može svesti na nekoliko realnijih čimbenika.

1. Ne osuđuješ

Otvorenost za različite želje jedan je od takvih čimbenika. Bitno je da poslušaš želje i fantazije svog partnera, bez osuđivanja, jer to je ono što njega pali, a svi se razlikujemo po tom pitanju.

2. Inovacije

Kreativnost je ključ. Zato, nemoj dopustiti da sve novosti predlaže tvoj partner, već i sama pronađi nove načine da začinite stvari. I budi spontana.

3. Tuđe potrebe

Dobri ljubavnici sposobni su staviti potrebe svog partnera ispred vlastitih. To ne znači da tako mora biti uvijek, ali to može itekako poboljšati stvari. On će se sigurno odužiti.

4. Solo akcija

Onaj tko dobro poznaje svoje tijelo i svoje želje, više uživa u seksu. "Iako je uvriježeno mišljenje kako više masturbacije, dovodi do manje želje za seksom s partnerom, vrlo često to nije istina" prenosi Women's Health. To može biti i odlična predigra.

5. Samopouzdanje

Dobri ljubavnici skoncentrirani su na izvedbu, a ne na popratne sadržaje, poput brige o tome je li partner primijetio na njihovom tijelu neku manu. Samopouzdanje je najseksi stvar koju možete dovesti u vaš krevet.

6. Glasanje

Biti u stanju opustiti se i prepustiti, također je jedna od osobina dobrih ljubavnika. "Muškarci često ističu kako bi voljeli da u njihovim krevetima ima malo više buke. Tako su sigurni da nešto dobro rade, odnosno ne rade. Oni žele iskoristiti te zvukove kao putokaz da idu u dobrom smjeru."

cosmopolitan.hr