Seksualni trikovi koji će vas dovesti do ludila

ljepotice, sex, sex, ljepotice, cure, veze, muškarac žena

ONE PREDIGRU ZAPOČINJU UJUTRO
Boginje seksualnog blaženstva još rano ujutro zasiju sjeme strasti, kako bi imalo vremena rasti cijeloga dana. Seksolozi predlažu da vruću večer počnete s predigrom ujutro.
Trikovi koji će mu raspaliti požudu: zakačite mu 'zločestu' poruku za brisač od auta ili ga strasno poljubite pre nego što odjurite na posao. Da biste se i same ubacile u vruće raspoloženje, u trenucima predaha premotavajte u glavi neko seksi sjećanje ili fantaziju, piše zadovoljna.hr

ONE PROVOCIRAJU
Ovladajte ovom vrhunskom zavodničkom tehnikom: simulirajte seks tijekom predigre. Ritmički mu sisajte prste ili klizite njegovom rukom gore-dolje između svojih grudi. Izvodeći pretpremijeru onoga što slijedi povećavate uzbuđenje, jer je to tako slično seksualnom odnosu.

ONE VRHUNAC DIŽU NA JOŠ VIŠI NIVO
U trenutku orgazma, izvedite još jedan mali, ali moćan potez. Ako ste vi odozdo, stegnite mu rukama kukove, poljubite ga strasno ili ako ste u misionarskoj pozi, izvijte leđa tako da se priljubite grudima uz njega.

ONE ŠALJU SIGNALE STRASTI
Znate kako ste nekada raspoložene za seks na brzaka, a nekada želite senzualan seksi užitak? Uputite partnera u svoje želje. Sposobnost muškarca da interpretira fizičke znake se izoštrava kada je uzbuđen, kažu seksolozi. Na primjer: stegnite mu guzu ako želite žestoku akciju ili mu pređite prstom niz leđa za nježniju varijantu.

ONE U SVEMU NALAZE EROTSKU INSPIRACIJU
Recimo da pred izlazak na sastanak obuvate cipele s visokom štiklom i shvatite da vam u njima noge djeluju neviđeno seksi. Iskoristite to kasnije tako što ih nećete skidati ni u krevetu.
Ili ako iznenada primijetite kako je mekan tepih u predsoblju vašeg dragog, zapamtite to kako biste mu jedne od narednih večeri predložile da tamo prionete na akciju.
Dobri ljubavnici uočavaju erotski potencijal svakodnevnih situacija, kažu stručnjaci. Neka vam tijekom cijelog dana čula budu u pripravnosti - uživajte u opojnim mirisima i ukusima, seksi prizorima, dodiru ugodnih materijala i senzualnoj muzici. To će vam pomoći da razvijete vrhunsku čulnu spontanost dostojnu prave boginje seksa.

ONE VOLE 'ZABRANJENO VOĆE'
Seksualni znalci znaju da je jedan od načina da se postigne žestoko uzbuđenje povećati rizik da budete uhvaćeni. Zavedite svog dragog na nekom polu-javnom mjestu. Jedna ideja: ostavite rolete podignute dok vodite ljubav.
U rizičnim situacijama vaše tijelo luči više testosterona i aktivira neurotransmitere u mozgu, što povećava uzbuđenje, objašnjavaju seksolozi.

zadovoljna.hr