Seksualne maštarije koje je bolje ne ostvarivati

sex
Morate imati na umu da neke maštarije funkcioniraju samo kao maštarije, kada ih pokušate realizirati moguće je da učinak neće biti zanimljiv.

Evo nekih seksualnih maštarija koje su naveli na stranici thefrisky.com, a koje je bolje da ostanu samo maštarije:

Seks na javnom mjestu
Ovo je egzibicionistički oblik zadovoljstva i ma koliko se netko palio na ideju seksa na ulici ili nekom klubu, bolje je dobro promisliti prije nego se upustite u to. Nikada ne znate tko vas može vidjeti.

Blowjob za vrijeme vožnje
Oralno zadovoljavanje je seksi, automobili i vožnja su seksi ali kombinacija toga dvoje može završiti vrlo nezgodno i kobno. Ne trebamo posebno objašnjavati zašto...

Seks u uredu
Ovo je najbrži način da ostanete bez posla ako vas uhvate pogotovo ako seks nije sa šefom ili šeficom. A ako je sa šefom to bi moglo sa sobom povući niz drugih problema i neugodnosti. S koje god strane pogledate - nije dobro za vašu karijeru.

Seks u troje
Tko nema ovu maštariju da se seksa s dvije žene ili ako je žena u pitanju da se seksa s dva muškarca?! No prije pokušaja ostvarivanja ove fantazije razmislite o sljedećem: vaša partner ili partnerica mogli bi vas ostaviti zbog te treće osobe, a moglo bi se dogoditi i da za vrijeme seksa budete zapostavljeni.

Igra silovanje
'Sigurno' ili 'dogovorno' silovanje popularna je maštarija među ženama ali šanse da ova maštarija prilikom ostvarivanja krene u krivom smjeru i da se osjećate loše jako su velike.