Seksi poza koju obožava 89% muškaraca

seks ljubav, seks, kolesterol, jača srce, predmenstrualni sindrom, rješava suvišne kilograme, ublažava simptome artritisa, seksolozi., ženski orgazam, doggy style trikovi, seks ljubav, stimulacija G-točke, vagina, veće trenje, intenzitet zadovoljstva., antipsihotik, seks ljubav, stres, za liječenje frustracija, hormoni sreće, seks ljubav, spolni odnosi, neugodni tjelesni mirisi, neugodni trenuci, Loš seks
Sigurni smo da nema muškarca koji ne voli ovu pozu, a većina njih ne samo da je voli, nego je obožava. Njihova poza broj jedan zaslužuje visoko mjesto i na popisu omiljenih među damama. Ne samo da je penetracija u ovom položaju dublja, nego je to idealan položaj za stimulaciju G-točke, a ostavlja i slobodan prolaz do klitorisa. Ukratko, nema razloga da je ne volite!

Zašto je toliko uzbudljiva za tipove
Seksualni terapeuti kažu da je razlog u tome što muškarcima ova poza omogućava da promatraju svog mališana kako ulazi i izlazi, što je u drugim pozama teže izvedivo. I usprkos tome što možda niste zadovoljne svojom pozadinom, u ovom položaju ona vašem dragom izgleda fantastično! Tako izvijena stražnjica izgleda glatko i zategnuto, a nedostaci poput celulita nestaju iz vidnog polja. Osim toga, kad se spustite na sve četiri, vaša vagina se sužava, što pruža veće trenje i još veći intenzitet zadovoljstva.

Zašto je i vi volite
Odostraga je jedna od najboljih poza za ženski orgazam, kažu seksolozi. Najviše zbog toga što je pristup klitorisu neometan pa ga može stimulirati ili to možete raditi i sami. Kada vam je guza podignuta, vaša G-točka dobiva svu pažnju koja joj je potrebna. Isprobajte ovaj trik koji će vam donijeti višestruku dozu uzdaha: spustite grudi na krevet da bi penis imao direktan kontakt s G-točkom. Povećajte intenzitet zadovoljstva tako što ćete kružiti kukovima u pravcu kazaljke na satu i stezati mišiće zdjelice.

Novi doggy style trikovi
Minimalne promjene ugla pod kojim ulazi u vas otvaraju nove vidike zadovoljstva. Potpuno se ispružite preko kreveta - ne morate obavezno stajati na sve četiri, a on neka legne preko vas. Isprobajte najrazličitije varijante ovog položaja: stanite s ispruženim nogama i savijte leđa, oslonite se rukama o naslon stolice, a neka vas on zgrabi odostraga, držeći vas snažno za kukove.

 

Izvor: cosmopolitan.hr