FOTO/VIDEO  Seksi iskustvo virtualne stvarnosti

Zabavni site Complex, namijenjen prvenstveno mladima u dvadesetim godinama, pronašao je nekoliko djevojaka i nekoliko frajera koji su preuzeli ulogu dobrovoljaca za isprobavanje virtualne stvarnosti pornografskog sadržaja, a njihove reakcije zabilježene na videu su jednostavno urnebesne.

Iako je sam video u većem dijelu cenzuriran, nemoguće je ne primijetiti koliko se ovo iskustvo pokazalo zabavnim. U ovom neobičnom eksperimentu dobrovoljci su uživali uz Oculus Rift set sa softwerom koji, ne samo da omogućuje gledanje u 3-D-u, već omogućuje i gledanje iz različitih kuteva zahvaljujući jednostavnim pokretima glave. A upravo su ovaj drugi segment i sočne scene koje su očigledno namjerno ubačene doprinijele osobitom osjećaju stvarnosti.
Potpuno drugačije iskustvo koje bi uveliko moglo promijeniti naše seksualne navike i ponašanje u budućnosti neke je iznenadilo ugodno, a neke neugodno, no snažan faktor iznenađenja bio je prisutan kod apsolutno svih dobrovoljaca. A sada, budite iskreni i priznajte - koliko se vama sviđa ova ideja?