SEKSI IGRICE: 10 dječijih igara na zločesti način!

muškarac žena, sex, muškarac žena, žena, Daniel Bergner, seksualnost, ženske seksualnosti, dužina penisa, muški ponos, muškost, simbol muškosti, muški ponos, muški spolni organi, kontracepcija, muškarci, injekcija
1. seksi igrica: Lopovi i policajci

S lisicama, pendrekom te malo mašte vam u krevetu ne može biti dosadno, iako možda u ormaru nemate policijsku uniformu. Ukoliko imate tim bolje.  

2. seksi igrica: Brojanje na prste

Jednostavna matematika – položaj 69 + tri prsta u anusu = položaj 72. Ukoliko ste novi u svijetu analnih igrica, tada radije igrajte s dva prsta, što je položaj 71 koji isto nije loš.

3. spolna igrica: Plišani medvjedići

Prije nego počnete svršavati izvadite penis i z njene vagine i ejakulirajte po licima nedužnih plišanih medvjedića na njenom krevetu.

4. seksi igrica: Pokvareni telefon

Za ovu igricu je potrebno troje, najmanje jedan od vas treba biti imati penis. Za vrijeme felacija govoriteu penis, treća osoba neka prisloni uho testisima i neka pokuša razumjeti što govorite. t

5. seksi igrica: Vrtuljak

Vaša partnerica neka sjedne na stolicu koja se može okretati i neka isplazi jezik, vi je što brže vrtite te se pri svakom okretu pokušajte približiti njenom jeziku kako bi vam polizala penis.
6. seksi igrica: Pseća kupelj

Stavite svoje testise između njenih guzova i pokušajte penetrirati tako da vam testisi ne skliznu van. To je teško, poput zadržavanja svoj psa u kadi dok ga kupate. 

 7. seksi igrica: Sladoled za pet

Vaša partnerica napravi stoj na rukama i noge prisloni na zid, partnerka naj naredi stojo na rokah in noge prisloni ob steno, vi stavite kuglice sladoleda na njeno međunožje te se poslužite ližući sladoled.

8. seksi igrica: Vukodlak

Ejakulirajte po njenom tijelu, razmažite spermu, potom po tome rasipajte svježe obrijane stidne dlake. Da ovome se možete nasmijati, no neka vam to ne pada napamet zapravo učiniti.

9. seksi igrica: Žablji skokovi

Lezite na leđa na podu, te se izmjenjujte u skokovima jedan iznad drugoga kako bi genitalije onog koji skaće uspjele dotaknuti usne onoga koji leži. Tko je imao više "pogodaka" iz prve taj j e pobjednik. Nagradu i kaznu odredite sami.

10.seksi igrica: Slijepi miševi

Svom partneru/ici zavežite povez preko očiju. Potom mu zadajte koji dio vašeg tijela mora ljubiti, lizati, dodirivati a vi mjenjajte pozicije. Vrlo zanimljivo i uzbuđujuće za oboje.