Seks u hladne zimske dane

Ako ga ugrijete na pravim tačkama na tijelu, on će biti mnogo spremniji da se mazi i da bude aktivan u seksu. Počnite da ga ljubite, pa se stopirajte odmah iznad njegove kože i lagano puhnite. Onda usnama lagano prelazite preko dijelova tijela za koje znate da su senzibilni. Kad se približite penisu, poludit će od sreće.

Budite malo grubi
Muškarci vole malo grublje igre u krevetu. To pojačava strast i potvrđuje da se zaista uzbuđujete. Jedna od najvećih muških sanjarija je strastven, divlji seks. Krenite u akciju sa rečenicom "istog momenta budi moj ", zgrabite ga usnama i stisnite za kosu. Ako mu date malo bola, ne škodi, prave muškarce mnogo pali kada žena preuzme glavnu ulogu, piše Ljepota.ba.

Dajte mu malo jeze
Zadovoljstvo će biti do neba ako startate polako, seksi dodirima, a svaki put kada vidite da se mnogo uzbudio, na momenat prekinete igru. Iščekivanje osnovnog čina još će više razbuditi želju, pa će orgazam biti jači i bolji. On zna da ćete uskoro preći na onu dole stvar - ali ne zna ni kada ni kako i to čekanje nepodnošljivo pali. Muškarci vole kada ste nepredvidljivi u krevetu. Nemojte da žurite, neka čekanje traje i traje.