Seks trikovi koji će uspaliti svakog muškarca

Muškarci uživaju u gledanju svoje partnerice tijekom seksa , pa da vidimo čime sve to možete da ga napalite.

* Nabavite ogledalo i postavite ga u spavaću sobu na mjesto s kog možete da pratite vaše seksualne trenutke. Muškarci uživaju u gledanju svoje partnerice za vrijeme seksualnog čina, ali također uživaju da vide i sebe u divljoj akciji.

* Muškarci smatraju da su žene u visokim potpeticama izuzetno seksi. Dakle, za promjenu tijekom seksa ostanite u vašim omiljenim štiklama, pa ga na trenutak blago zakačite ili bocnite njima.

* Za muškarca ne postoji erotičnija scena od one u kojoj se žena sama zabavlja. Scena vašeg samozadovoljavanja će ga potpuno izludjeti. Dočekajte ga u krevetu i pokažite mu na koji način funkcionira vaše tijelo.

* Ponesite fotoaparat ili kameru u spavaću sobu i zabilježite nekoliko vrućih trenutaka kojih će se vaš muškarac s vremena na vrijeme rado prisjetiti. Baš kao i trik sa ogledalom i ovdje je riječ o svojevrsnom "samovoajerizmu" i pumpanju njegovog seksualnog samopouzdanja.

* Čokoladni preljev možda ima puno kalorija, ali to nije vaš problem jer će ova poslastica završiti na vašem tijelu, a njegov je posao da ga temeljno obliže, baš kao najslađi desert, što vi u stvari i jeste za njega.

Izvor: S media