Seks poduzetnica organizira perverzne zabave za »seks elitu«

seks, zabava
U žižu javnosti je dospjela poslije kompjutorske pogreške, kada su na stotine mailova koje je slala klijentima otišle na neželjene adrese.

Ema se od 2007. godine bavi organizacijom seks žurki pod nazivom "Killing Kittens". Vrlo su diskretne; svi gosti lica kriju iza maski, a identitet otkrivaju samo ako sami požele.

Ipak, sada je diskrecija ugrožena jer su klijenti koji su odgovorili na jedan imail poziv na božićnu zabavu shvatili da je kompjuterski virus njihov odgovor proslijedio na cjelokupnu listu klijenata iz Eminog kluba.

U pozivnici je gostima sugerirano da dođu u blagdanskom donjem rublju ili "bilo čemu perverznom". Nekoliko klijenata kontaktiralo je Emu da je pitaju zašto je njihova elektronska pošta puna odgovora od drugih članova kluba "Killing Kittens".

Inače, "Killing Kittens" nudi organiziranje svakakvih seks zabava, uključujući i "orkestrirano iskustvo otmice" po cijeni većoj od 3.000 funti, a bave se i prodajom seks pomagala i igračaka.

Žurke za takozvanu "seks elitu" se organiziraju dvaput mjesečno na tajnoj lokaciji u elitnim dijelovima Engleske, poput luksuznih hotela u Sariju, privatnih imanja u Berkširu i zapadnom Essexu, kao i raskošnim pentahausima u Londonu i Los Angelesu. Oni koji bi da ih posjete moraju imati između 18 i 45 godina starosti i moraju biti ili djevojka bez partnera ili par.

Blic.rs