Seks po godinama

Svako razdoblje ima svoje osobine – na početku su zaigrane, a s vremenom više znaju uživati.

Dvadesete

U tom razdoblju žene ili bolje rečeno djevojke igraju 'bih ne bih' igru. Žele puno, a uživaju malo. Nesigurne su, treperave, boje se muškaraca, njihovih spolovila, bolesti, trudnoće i ljubavi. Seksaju se većinom kako bi imale što ispričati frendicama ili kako ne bi bile jedne od onih "koje to još nisu napravile".

Tridesete

E, ovo su najbolje godine za salve seksa. Ženama se tada još da igrati, a već poznaju sebe dovoljno pa da znaju kako uživati. Više-manje, tada već znaju odabrati prave ili krive muškarce, ili bar znaju što očekivati od njih. Uz to su svjesne kako se za tijelo treba brinuti, pa "tjeraju" muškarce na zaštitu i redovito posjećuju ginekologa.

Četrdesete

Žene u četrdesetima imaju izrazit libido te tek u tim godinama znaju postati pravi seks strojevi. Većinom ih u tim godinama ne brine da li će zatrudnjeti ili ne pa se u potpunosti predaju seksualnim užitcima. Znaju tražiti što žele, a i zadovoljiti muškarca koji valjda zna vratiti uslugu.

Pedesete

Ako trenutno imate dvadesetak godina, vjerojatno ćete pomisliti – tko se još seksa u 50-ima? E pa drage moje cure, puno njih i s tim da se prepuštaju užitcima potpuno i nesputano. Kod njih više nema kompleksa jer znaju koje su prave vrijednosti – a to je uživanje u životu.

Izvor: She.hr