Seks na stoječki-kako ga izvesti?

Seksualni položaji kod kojih partneri stoje odnosno stoji bar jedan od njih, a drugi je sagnut, u njegovom naručju ili nešto slično, spadaju među najzahtjevnije seksualne položaje. Ne samo da su vrlo zahtjevni za izvedbu, nego od izvođača zahtijevaju nešto spretnosti i snage. Te je položaje vrlo teško izvoditi ako muškarac nije u dobroj kondiciji, a zavisi također i o tome koji položaj izaberete, jer je kod nekih položaja izvedba uvjetovana i težinom žene i njenom gipkošću.
Bilo kako bilo, ljubljenje u stojećem stavu spada među najerotskije i najposebnije seksualne položaje, koji imaju posebno značenje i u staroj indijskoj kulturi. Erotski kipići koji ukrašavaju stare hramove često prikazuju parove koji se ljube u stojećem položaju i izražavaju ljupkost i eleganciju.

Uzmi me u naručje

Kod tog je položaja od bitnog značenja da partnerica ima malo manje kilograma i muškarac malo snažnije ruke, jer položaj od njega zahtijeva dosta rada. Muškarac se za početak nasloni na zid i partnericu digne u naručje tako da joj stražnjicu podupre dlanovima, odnosno drži je za bedra. Žena pri tom ovije noge oko muškarca, kao prilikom jahanja konja. Ali kontakt ne smije biti pretijesan, jer bi ga tako ometala u pokretima naprijed natrag. Ako želite odnosno imate toliko snage, možete se odmaknuti od zida i seks u stojećem položaju nastaviti bez da se muškarac naslanja na zid. Vrlo je omiljen i stojeći položaj kod koga je žena naslonjena na zid, a muškarac je pritisne uzanj. Razumije se - dečki, za vrijeme posla ne smijete zaboraviti na milovanje njenih prsiju, što će još više obogatiti vaš erotički događaj. A žene pri tom imaju malo manje slobodne ruke, pa je najbolje da ih koriste za pridržavanje odnosno držanje oko njegovih ramena.

Udruživanje s podizanjem jedne noge

Često se dogodi da nas u nekom od privatnih prostora preplavi nenadana strast i želja za spontanim seksom. Bilo da je to na WC-u ili negdje drugdje, položaj koji predlažemo je baš pravi. Položaj se izvodi na način da oba partnera stoje tijelima okrenuti jedan prema drugom, i to tako da oba partnera stoje s tijelima okrenutim jedan prema drugom tako da se naslone jedno na drugo ili na zid. Ako je partnerica manja, muškarac skupi noge ili žena stoji na njegovim stopalima i tako si olakšaju posao. A u slučaju da je razlika u visini prevelika, takav položaj vjerojatno ne dolazi u obzir. Žena digne jednu nogu uz bedro muškarca i tako mu omogući dublje prodiranje i time i veći užitak.

Užitak u savijenom položaju prema naprijed

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Položaj koji više podsjeća na parenje neke krave, magarca ili slične zvjerke od žene zahtijeva puno gipkosti. Izvodi se tako da se žena s istegnutim nogama nagne prema naprijed i sjednom se rukom podupre na pod, a muškarac u nju prodre sa stražnje strane. Vrlo je bitno da je pri tome vrlo čvrsto drži, jer bi u protivnom prilikom kretanja naprijed natrag mogla pasti na nos. Položaj muškarcu omogućuje duboki prodor u rodnicu i veći nadzor nad pokretima unutra-van, a istovremeno ima mogućnost za vrijeme spomenute aktivnosti milovati i njen klitoris i tako i njoj omogućiti veći užitak.

intimatemedicine.com.hr