Seks kod Beogradske arene na kameri MUPa!

Videonadzor kamera
Ilustracija
Nadzorna kamera policije koja kontrolira stanje u prometu snimila je akciju na parkiralištu, gdje su se mladić i djevojka prepustili strastima, javlja Alo. Djevojka se oslonila na automobil, a ni ona ni njezin partner nisu znali da ih netko snima, već su mislili da su sasvim neprimjetni u mraku.

Snimka traje oko tri minute, a onda brzo prelazi sa scene seksa na autocestu, kada je vjerojatno radnicima koji su snimali par uletio netko nadređen. MUP u Srbiji jučer je pokrenuo istragu koja bi trebala otkriti tko je snimku postavio na internet, zbog čega bi mogao krivično odgovarati.

Snimku seksa mogao je staviti na internet netko od 50-ak zaposlenih koji rade s kamerama

Snimku seksa snimila je jedna od 60 kamera koji su u Beogradu postavljene 2009. godine, a njima se upravlja iz komandno-operativnog centra u gradskoj policiji. Otprilike 50-ak zaposlenih rade s kamerama i mijenjaju se po smjenama, tako da je snimku mogao uzeti jedino netko od njih.

Protiv para koji se seksao na automobilu nije pokrenut nikakav postupak, jer su sa svim završili prije no što je na mjesto događaja došla policija. Policajci iz patrole koja je bila poslana samo su opomenuli napaljeni par i potjerali ih s tog mjesta, a nisu ih čak ni legitimirali.