Seks - eliksir mladosti i formula za zategnuto tijelo

seks, bazen, seks, tajne, žena, seks, eliksir, mladost, seks, publika, sex, erotski film, seks igrice, seks, zabluda, pravila, tinejdžeri, seks, plodnost, ljubav, javna mjesta, granica, Muškarci i žene, seks ljubav, vrući ljetni dani, bikini
Tijekom seksa se grudi povećavaju za 25 posto, a bradavice učvršćuju, zbog čega vam nakon seksa nisu potrebni nikakvi push-up grudnjaci da bi dekolte izgledao primamljivo.Osim toga, nakon trideset minuta dobrog seksa, obrazi dobivaju prirodno ružičastu boju, usne boju trešnje, dok koža blista i postaje elastična. I folikule kose imaju krvne tokove koje hrane kosu - što više seksa to više hrane za kosu, što znači da će vaša kosa nakon seksa biti mekša i sjajnija.

Ako ne volite ići na aerobik, svoj kardio trening odradite u krevetu. U pola sata seksa u prosjeku potrošite 85 kalorija, što nije mnogo, ali se pri tome učvršćuju trbuh, bedra, stražnjica, mišići ruku i leđa. Sve ovisi od toga u kojim položajima najviše volite "vježbati".

Povrh svega, seks je eliksir mladosti i ako žena ima prosječan seksualni život izgledat će nekoliko godina mlađe. Seks je antiage tretman koji djeluje u svakoj životnoj dobi.

izvor:www.she.hr