Savladajte osnove dobrog seksa

1. Malo truda i puno opuštenosti

Ako ste dobili dojam kako se za dobar seks treba dobro naraditi, onda ste u krivu jer iako ne možete napraviti neki od položaja iz Kama Sutre, i dalje možete uživati u izvrsnom seksu.

Tajna uspjeha leži u opuštenosti, a ne u akrobacijama koje ste vidjeli u nekom od filmova za odrasle i niste sigurni hoće li vam uopće uspjeti. Iz spontanosti se 'rađa' najbolji seks zato budite prirodni i razmišljajte samo o osjećajima.

2. Putenost i informiranost

Seks počinje već u našim glavi, ali ponekad je vrlo teško misli pretočiti u djelo.

Kako bi se orijentirali na tijelo i uspjeli provesti ideje iz glave, morate se početi bavit svojim tijelom što uključuje i fizičku aktivnost i upoznavanje svojih strasti, želja i potreba.

Masiranjem mišića cijelog tijela, opustit ćete jedno drugo i time se uzbuditi, zaigrati i stvoriti atmosferu za poželjeti. Koristite aromatična ulja koja će pobuditi i druga osjetila.

3. Prirodnost i jednostavnost

Nemojte od seksa raditi komplikaciju već se vratite osnovama. Maštovitost i originalnost je uvijek dobro došla, ali seks ne mora nužno uvijek biti eksperiment. Pri jednom seksualnom odnosu nije potrebno izvesti 10 različitih položaja jer ponekad je dovoljan i samo jedan u kojem oboje uživate.

Ako ga ponovite i nekoliko puta za redom ne mora značiti da seks nije dobar već da se vi i partner toliko dobro poznajete da oboje jako dobro znate što vam odgovara i što vas uzbuđuje. Slušajte partnerovo tijelo i svoje osjećaje.

izvor: zadovoljna.hr