Savjeti za muškarce koji to vole sa starijim ženama

sex, preljub, sex, sex, vrijeme, seks, gtočka, sex, sex, seks, snimanje, predigra, seks, uniforme, savjeti, planina, seks prakticiranje, ritual, seks prakticiranje, pacijentice, doktor, seks navike, jedna noć, razlozi, seks navike, pravila, žene
Za one koji ne znaju - Cougarsice su žene u srednjim godinama koje su u potrazi za muškarcima mlađim od 30. Ali dobro je to što ima i mlađih muškaraca koji to vole sa starijima.

No, ako ćemo vjerovati onoj staroj - koliko godina, toliko iskustva, možda upravo savjeti koji slijede mogu pomoći da se veza u kojoj je ona starija, a on mlađi održi.

● Fokusirajte se na ženu
Cougarsice vole biti u centru pažnje. Dakle kada ste sa starijom ženom zaboravite sve ostale u prostoriji, važna je samo ona.

● Ne dopustite da Cougarsica uzme račun i plati
Da, riječ je o ženama koje su uspješne, koje imaju posao i zarađuju ali to ne znači da će vas ona financirati. Zgrabite račun prvi, platite i sjetite se tu i tamo pokloniti joj barem cvijet. To ne samo da joj pokazuje koliko vam je stalo već i to da niste ovisni o njoj.

● Držite korak s njom
Samo zato što je ona bliža 40-ima nego 20-ima ne znači da pokušava usporiti. Cougarsice su u najboljim godinama. Vole istraživati i vole izlazite. Nemojte s njom zaglaviti u rutini večera-kino kada se nudi toliko drugih opcija.

● Šarmirajte njezine prijateljice
Ne, to ne znači da s njezinim prijateljicama trebate flertovati, samo budite šarmantni. Postoji razlika između toga ako niste znali. Cougarsice žele da njezine prijateljice budu impresionirana s vama. Držite do sebe i svog izgleda i držite ruke dalje od ostalih žena, prenosi personals.aol.com.