Savjeti za muškarce koji to vole sa starijim ženama

Savjeti za muškarce koji to vole sa starijim ženama
Za one koji ne znaju - Cougarsice su žene u srednjim godinama koje su u potrazi za muškarcima mlađim od 30. Ali dobro je to što ima i mlađih muškaraca koji to vole sa starijima.

No, ako ćemo vjerovati onoj staroj - koliko godina, toliko iskustva, možda upravo savjeti koji slijede mogu pomoći da se veza u kojoj je ona starija, a on mlađi održi.

● Fokusirajte se na ženu
Cougarsice vole biti u centru pažnje. Dakle kada ste sa starijom ženom zaboravite sve ostale u prostoriji, važna je samo ona.

● Ne dopustite da Cougarsica uzme račun i plati
Da, riječ je o ženama koje su uspješne, koje imaju posao i zarađuju ali to ne znači da će vas ona financirati. Zgrabite račun prvi, platite i sjetite se tu i tamo pokloniti joj barem cvijet. To ne samo da joj pokazuje koliko vam je stalo već i to da niste ovisni o njoj.

● Držite korak s njom
Samo zato što je ona bliža 40-ima nego 20-ima ne znači da pokušava usporiti. Cougarsice su u najboljim godinama. Vole istraživati i vole izlazite. Nemojte s njom zaglaviti u rutini večera-kino kada se nudi toliko drugih opcija.

● Šarmirajte njezine prijateljice
Ne, to ne znači da s njezinim prijateljicama trebate flertovati, samo budite šarmantni. Postoji razlika između toga ako niste znali. Cougarsice žele da njezine prijateljice budu impresionirana s vama. Držite do sebe i svog izgleda i držite ruke dalje od ostalih žena, prenosi personals.aol.com.