Savjet za one koji se žele seksati još više

sex, sex, porno, sex, sex, seks, policija, seks, automobil, seks, auto, seks, mjesta, brzina, seks, šuma, političar, sex, veza, partner, seks, seks na javnom mjestu, kazne, istraživanje, seks, iznenađenje, seks prakticiranje, odjeća, način, seks, auto, seksanje, profesorica, seks u školi, seks u dvoje, učenik, iskustvo, seksualna iskustva, iskustva

Ali to nije sve! Njih tri posto izjavili su da se seksaju dva puta na dan. Od onih koji ne trče njih 25 posto seksaju se jednom mjesečno ili manje. U istraživanju je sudjelovalo 1000 joggera i 1000 onih koji ne trče, a rezultati su pokazali i da jedan od deset muškaraca dok trče razmišljaju o seksu.

Za usporedbu, samo je pet posto žena izjavilo da dok trče razmišljaju o seksu, a više od pola ih dok vježba razmišlja o tome koliko vježba dobro utječe na njihovo zdravlje.

Četvrtina joggera priznali su da im trčanje pomaže i u flertovanju sa suprotnim spolom. A više od trećine njih priznali su da su za vrijeme joggiranja uspjeli započeti komunikaciju sa suprotnim spolom.

Istraživanje je napravljeno kako bi se došlo do saznanja što ljude motivira da trče jer taj je trend sve popularniji. Između ostalog istraživanje sugerira i da je trčanje dobra prilika za samce da pronađu srodnu dušu, a znanstvenici se nadaju da će ovi rezultati potaknuti Britance da još više trče.

Sue Ryder Care ove godine organizira 24 događanja za ljude koji vole trčati i smatra da to mnogima može pomoći.

"Ta su događanja idealna za ljude koji se žele družiti i stjecati nova poznanstva te razvijati sportski i timski duh – savršeni recept za potencijalnu romansu" objašnjava Sue.

net.hr