Sanjaju li dame o prljavom seksu?

Ona ne gleda porniće, oralni seks joj se gadi, proste riječi ne dolaze u obzir, a seks ne bi inicirala ni mrtva. Nije ona kriva, jednostavno su je naučili da se dame tako ne ponašaju. Naravno, u njezinim dubinama kriju se primitivni nagoni koji samo čekaju da se oslobode. Ona ih je svjesna, ali ih se boji priznati, a još manje učiniti nešto s njima. Međutim, ako se vi pokažete kao vrlo susretljivi, mogla bi vas itekako iznenaditi.

Dame itekako mogu iznenaditi u krevetu
Proste riječi
Ako se uglavnom ponaša kao dama, teško da će vam ikada priznati kako uživa u sitnim prostotama. Međutim, mnoge žene vole kad se njihovi partneri ponekad tijekom seksa pretvore u zločeste dečke s vokabularom koji je sve samo ne pristojan. I u najpristojnijim ženama postoji ono nešto iskonsko što ih privlači sirovim ponašanju muškarca. Oprez, to joj godi samo u seksu, i to tek ponekad, piše tportal.hr.

Žestoki seks
Koliko god da djeluju nježno i ženstveno, tu i tamo dame požele divlji, gotovo životinjski seks. Ponekad im itekako odgovara da ih partner čvrsto zgrabi i pokaže svu svoju divlju i snažnu stranu. I tu je na stvari onaj iskonski instinkt jer zna se da su žene u prošlosti tražile snažne i žestoke muškarce. Samo takvi mogli su osigurati zdravo potomstvo, zaštitu i sigurnost. A te su kvalitete i danas vrlo poželjne.

Dominantna tigrica
Ona je uglavnom plaha, povučena i nikada ne inicira seks jer to prave dame ne rade. Međutim, ponekad se i u njezinoj glavi rodi želja za neobuzdanošću. Naučeno ponašanje možda joj ne dopušta da otpusti sve kočnice, ali uz malo vaše pomoći mogla bi vas itekako iznenaditi. Ona zapravo ponekad želi biti prava domina i nezasitna tigrica koja će na vama ispucati sve ono seksualno što se nakupljalo u njoj tijekom dugog niza godina pristojnosti.

Pornići
Na saznanje da vi gledate porniće ona će reagirati sablažnjivo i s odvratnošću. Istina je ipak drugačija. Naravno, ona to neće priznati, ali tu i tamo i dama rado pogleda pornić, odnosno barem jedan njegov dio. Vjerojatno to nikada neće činiti s vama, ali hoće dok je vi ne vidite. I nju zanima kako se to radi u prostim filmovima. Ona želi vidjeti koliko je dobra ljubavnica i što još treba napraviti da usavrši svoje vještine.

tportal.hr