Ruskinja prodaje nevinost za 170 tisuća dolara

ruskinja
ruskinja
Upravo to je odlučila da uradi Ruskinja Arijana, koja smatra da je prodaja nevinosti preko interneta najbrži način da zaradi novac.

Arijana želi da studira medicinu u inozemstvu, a svoju ponudu stavila je na aukciju. Ali, to nije sve. Svi koji to žele, mogu da dobiju dvije djevice jer Arijanina prijateljica Lolita također želi da sudjeluje. Ipak, u tom slučaju početna cijena je duplo viša.

- Brojni studenti imaju problema oko financiranja studija zbog čega često moraju da rade da bi sve to platili. Želim da se preselim u drugu zemlju zbog studija medicine koje će biti skupe, a skupa će biti i stanarina - kaže Arijana, dodavši da želi da se dobro financijski osigura prije nastavka svog obrazovanja.

- Ja sam nezavisna žena i mnogo toga hoću. Vjerujte mi, dugo sam razmišljala prije nego sam odlučila da prodam nevinost. Nadala sam se i da ću naći pravu ljubav, ali nije išlo - priča Ruskinja.

Arijana smatra da ne treba više da čeka niti da treba da izgubi nevinost s nekim tko će joj ionako poslije slomiti srce. Kaže da ne potiče iz neke bogate obitelji, ali to neće stati na put njenim ambicijama.

- Moji roditelji ne znaju za ovo, ali ako doznaju, objasnit ću im. Prodajem nevinost, ali ostavljam otvorena vrata i romansi, ako sve prođe kako treba - odlučna je Arijana.