Ronaldo dobio ultimatum: Ili ja ili seks s Paris i Kim!

Ronaldo dobio ultimatum: Ili ja ili seks s Paris i Kim!
Stanje je posebno kritično kod Portugalaca koji strahuju da bi Ronaldove ljubavnice mogle biti velika prijetnja miru momčadi na SP-u.

Dok Njemačka muku muči s ozljedom kapetana Michaela Ballacka koji će propustiti Svjetsko prvenstvo, a Brazil i Argentina i dalje bruje o nepozivanju Ronaldinha, Pata, Zanettija, Cambiasa..., u sebi potiho pate i Portugalci.

Portugalski izbornik Carloso Queiroz puše na hladno pa je već najavio sastanak s glavnim igračem Crtistianom Ronaldom i to zbog seksa! Naime, izborniku kao i cijelom svijetu, jasno je da uspjeh Portugalaca direktno ovisi o formi i raspoloženju slavnog nogometnog playboya.

  • PIXSELL
  • Fatalna Kim
Problem je što su svoj dolazak u Južnu Afriku već najavile dvije Ronaldove megapopularne ljubavnice - Kim Kardashian i Paris Hilton, a kada je to čuo i Quieroz, digla mu se kosa na glavi.

  • Molitva za mir
Stoga mu je izbornik najavio sastanak s Cristianom na kome će biti riječi o odgovornosti prema nogometu, svetoj dužnosti prema naciji i skupim zabavama s još skupljim posvudušama koje se spremaju za Južnu Afriku.

Ronaldo ima nešto manje od mjesec dana da sredi misli i izabere između mudrih izbornikoh savjeta i 'njih dvije'. Prvenstvo počinje 11. lipnja, a Portugal će imati strašno tešku zadaću - izboriti drugi krug u društvu s Brazilom, Obalom Bjelokosti i Sjevernom Korejom.
Net.hr