Ronaldo dobio ultimatum: Ili ja ili seks s Paris i Kim!

Cristiano Ronaldo, paris hilton, zvijezde, zanimljivosti, paris hilton, žene, muškarac žena
Stanje je posebno kritično kod Portugalaca koji strahuju da bi Ronaldove ljubavnice mogle biti velika prijetnja miru momčadi na SP-u.

Dok Njemačka muku muči s ozljedom kapetana Michaela Ballacka koji će propustiti Svjetsko prvenstvo, a Brazil i Argentina i dalje bruje o nepozivanju Ronaldinha, Pata, Zanettija, Cambiasa..., u sebi potiho pate i Portugalci.

Portugalski izbornik Carloso Queiroz puše na hladno pa je već najavio sastanak s glavnim igračem Crtistianom Ronaldom i to zbog seksa! Naime, izborniku kao i cijelom svijetu, jasno je da uspjeh Portugalaca direktno ovisi o formi i raspoloženju slavnog nogometnog playboya.

  • PIXSELL
  • Fatalna Kim
Problem je što su svoj dolazak u Južnu Afriku već najavile dvije Ronaldove megapopularne ljubavnice - Kim Kardashian i Paris Hilton, a kada je to čuo i Quieroz, digla mu se kosa na glavi.

  • Molitva za mir
Stoga mu je izbornik najavio sastanak s Cristianom na kome će biti riječi o odgovornosti prema nogometu, svetoj dužnosti prema naciji i skupim zabavama s još skupljim posvudušama koje se spremaju za Južnu Afriku.

Ronaldo ima nešto manje od mjesec dana da sredi misli i izabere između mudrih izbornikoh savjeta i 'njih dvije'. Prvenstvo počinje 11. lipnja, a Portugal će imati strašno tešku zadaću - izboriti drugi krug u društvu s Brazilom, Obalom Bjelokosti i Sjevernom Korejom.
Net.hr