VIDEO  Prljava Nives Drpić skinula je sve sa sebe u tvornici

Godinu dana nakon što je pozirala za njemačko izdanje časopisa FHM, Nives Drpić (28) razgolitila se za hrvatsko izdanje tog časopisa za muškarce. Za razliku od glamuroznih aktova koje je snimila u njemačkom hotelu, supruga nogometaša Dine Drpića (28) ovaj put se skinula u tvorničkoj hali. Nosila je malu kožnatu jaknu i minijaturni crni kupaći kostim, kako otkrivaju kamere TipiTV-a.

Šminkerica Sanja Agić (32), supruga nogometaša Jasmina Agića (35), obrubila joj je oči crnim tušem, a na kapke je nanijela debeli sloj crnog sjenila. Obrve joj je dodatno istaknula crnom bojom. Nakon što ju je napudrala po cijelom tijelu, Sanja joj je na bedra rukom nanijela crnu boju kako bi izgledala kao da se umazala strojnom masti radeći u tvornici. Nives je pozirala i s kacigom na glavi uhvativši se za prljavu željeznu šipku ispred tokarskog stroja. Kako bi izgledala što izazovnije, namazali su je uljem, a zatim je vodom poprskali po tijelu. Sanja joj je pažljivo namještala grudi, koje su joj, tako masne i mokre, zamalo ispale iz minijaturnoga grudnjaka.
Nives je po podu puzala bez gaća. Nije joj bilo neugodno jer je imala povjerenje u fotografa Šimu Eškinju znajući da je neće snimiti iz nezgodnoga kuta.

24sata.hr