Prijatelji s povlasticama

Veza u kojoj obje strane imaju korist. Da bi pridobili prijatelja s povlasticama obje strane moraju biti suglasne, inače sve vam pada u vodu. Prije prilaska prijtelju s povlasticama morate imati nekoliko stvari na umu, jer možda pokleknete i počnete nešto osjećati prema toj osobi.

Kako do prijatelja s povlasticama
Prijatelja s povlasticama je katkad veoma teško pronaći. Zbog toga što ta osoba mora biti veoma otvorena za sve, a pogotovo za ulazak u takvu fazu njena života. Trebate pridobiti prijatelja s povlasticama pitajući ju neizravno, a profinjenost i domišljtost su ključevi koji su vam potrebni za to.

Testirajte teren
Kada mislite da ste pronašli prikladnog "prijatelja", potrudite se saznati što joj se trenutno vrti po glavi. U jadnoj je vezi, upravo je prekinula, proputovala je iste gradove kao i vi, radi poslove slične vašemu. Trebate saznati njeno mišljenje o seksu, vezama(i svim dramama koje idu uz to) solo životu i kako se oboje ponašate u tim stvarima, itd. To će vam biti dovoljno da uvidite da li je otvorena prema seksu, da li joj nedostaje redoviti seks i da li žudi za nečijim društvom. Naravno želimo da to bude vaše društvo.
Vaš sljedeći potez je da joj kažete svoje namjere, ali profinjeno i umotano u najljepši papir. Pobrinite se da zna da vi definitivno ne tražite djevojku i da je takva šteta što je gotovo nemoguće naći nekoga malo otvorenijeg() da želi biti samo prijatelj s povlasticama. Ovo je sve što trebate napraviti za sada (možete namignuti nakon ove linije teksta). Sada kada oboje znate na čemu ste, i ako vas ona smatra privlačnim, to je gotova stvar. Par rečenica s koji komplimetom ubačenim unutra, nikako ne može ne ići u vašu korist. Jednostavo je želite povesti kući i pokazati joj što će propustiti ako vas više ne vidi.

Što ne činiti
Nemojte prići kao očajni napaljeni pastuh, takvih ima na svakom koraku. Ona želi nekoga tko zna što želi, siguran je u sebe i ima mapu ženskoga tijela u malome prstu. Biti ljubazan također ima veliku ulogu, posebno ako ćete se često buditi jedan pored drugoga. Ne možete ju izbaciti u Christian Troy stilu prije doručka. Morate joj dati do znanja da ju doživljavate, a ne da je tretirate kao komad mesa. Morate je impresionirati kao i svaku drugu ženu, samo na malo drugačiji način. Ne trebate se ponavljati i govoriti kako ste napaljeni, to je očigledno. Ali i to što vam nije djevojka ne znači da je ne trebate poštovati. Nemojte vezu s prijateljicom s povlasticama tretirati kao nešto jeftino, budite sretni što ste se našli u takvoj situaciji i pokušajte u tome uživati što duže.

Zamke
Postoje neki očigledni potencijalni problemi kada imate prijatelja s povlasticama. Prvi je taj da se jedno od vas može zaljubiti, a drugi ne. Postojanje romantičnih osjećaja, između onih samo seksualnih, je pomalo problematična, ali redovita okolnost. Nisu uvijek žene te koje se zaljube preko ušiju, muškarci isto padaju kao pokošeni kad su takve stvari u pitanju. Drugi problem je prelazak nekakvih okvira veze prijatelja s povlasticama. Ne želite da vas zove za vrijeme ručka. Ne želite biti pozvani na proslavu 50 rođendana njene majke. Ne želite ići u novootvoreni restoran u centru. Ali ju želite nazvati u 1 sat ujutro ako ste u susjedstvu, i želite da ona učini isto. Želite da provede s vama petak navečer u vašem krevetu, ako nema ništa bolje u planu. Većina ovih pravila se podrazumijeva i ako ih prekrši dajte joj do znanja da to tako neće ići. Morate uzeti u obzir i svoje prijatelje. Da li će oni prihvatiti takvo što? Da li znaju? Da li će netko imati nešto protiv toga? Naravno da ne trebate ničije dopuštenje, ali lijepo je misliti na ljude oko vas i kako će vaši postupci utjecati na njih.

Potencijalni problemi
Neka vaš seks uvijek bude siguran. Ne želite da vam prijateljica s povlasticama na svijet donese prvorođeno dijete. Spolno prenosive bolesti također nisu ugodne, stoga ih zadržite za sebe. Također bi bilo dobro da ne spavate ni sa kim koga ona poznaje, držite barem do nekih standarda ljudske ljubaznosti. Iako ona sumnja da spavate s drugim ženama, ona to zasigurno ne želi slušati.

Veze između ljudi su često komplicirane, pa ako ste imali ovakvo prijateljstvo, što je nešto prelijepo, sjećati ćete se toga s velikom radošću.

Možete uživati u nevjerovatnoj seksualno vezi i prijateljstvu, privrženosti, dobrom seksu i zabavi. Ona ne mora biti "laka" žena, a niti vi ne trebate biti bogom dani ili "igrač", jednostavno se ponašajte kao osoba.

Izvor: e-muskarac.com