Pet znakova koji govore da ste dotaknuli dno

na to da ste dotaknuli dno, možda ćete shvatiti da situacija i nije baš tako strašna.

Na stranici marieclaire.com objavljeno je koji znakovi upućuju na to da je vaš život vezan za ljepši spol dotaknuo dno, prenosi net.hr. Pa, krenimo redom:

Najčešće vas zove mama
Dok neki vaši prijatelji imaju i previše poziva od djevojaka koje su upoznali za vikend, poruke koje vi dobivate uglavnom su od brižne majke, mlađe sestre, kojoj treba savjet o novom dečku, ili prijatelja, koji su također solo, a koji vas obavještavaju o novim 'ludilo' igricama.

Spavate s kućnim ljubimcem
Posljednje živo biće koje je boravilo u vašem krevetu je vaš kućni ljubimac. Protezao se, tražio da ga češkate i onda je još zauzeo veći dio kreveta. tako da se i u vlastitoj spavaćoj sobi osjećate kao netko tko tamo ne pripada.

Postali ste 'jedan od djevojaka'
Kada ste posljednji put izašli van, bili ste u društvu solo prijatelja, njegove sestre, koja je slavila rođendan, i njihove razvedene majke, koja je odlučila krenuti u 'lov'. Završili ste na karaokama pjevajući pjesmu Cyndi Lauper Girls Just Wanna Have Fun.

Svi se seksaju više od vas
Sve se češće uspoređujete s ostalim muškarcima, ali to nije sve. Koji god primjer uzmete, čini vam se da se svi seksaju više od vas. Shvatili ste da je čak i Charles Manson spavao s više žena nego vi...

Hvata vas panika
Pozvani ste na vjenčanje, a nemate pratnju? Prije vas to nije uzrujavalo jer ste bili uvjereni da ćete tamo sresti hrpu cura koje žude za pažnjom muškarca. Međutim, ovaj put vas hvata panika zato što ste solo i sve biste dali da je situacija drugačija...