Pet razloga zašto je seks u hotelu tako dobar

Seks u hotelu je posebno iskustvo i dobro dođe svima koji žele isprobati nešto novo i u svoju vezu unijeti malo svježine.

Drugačija i nova atmosfera


Spavaća soba može postati dosadnjikava pa će se neki parovi upustiti u eksperimentiranje na kuhinjskom stolu, u kupaonici ili na stepenicama. A što onda kada i to dosadi? Otputujte negdje, a svoje strasti razmijenite u hotelskoj sobi. Svaki hotel, tj. hotelska soba je novi moment u vašem seksualnom životu. Tu ste, daleko ste od doma i kućnih briga - neka seks počne.

Čista posteljina i namješten krevet


Kod kuće se sami morate pobrinuti za namještanje kreveta i čistu posteljinu, u hotelu se osoblje brine o tome. Svake večeri dočeka vas namješten krevet, mirisna i ispeglana posteljina koja vas naprosto izaziva da se valjate po njoj i zgužvate je svojim tijelima.

Neka vas čuju


Ako vi i vaš muškarac za vrijeme seksa volite biti bučni, a kod kuće vam nije svejedno jer će vas čuti susjedi koji vas poznaju ili vaša djeca, u hotelskoj sobi se možete opustiti. Najgore što vam se može dogoditi je da vas nazovu s recepcije jer su se gosti iz sobe do vaše žalili, ali koga briga - nećete ih nikada više sresti, a i oni će kao i vi znati da ste se dobro zabavili.

Egzibicionizam na djelu


Oduvijek ste maštali da vas netko gleda za vrijeme seksa, a nikada se kod kuće niste usudili upuštati u takav egzibicionizam? E u hotelskoj sobi si možete i to priuštiti! Razmaknite zavjese i poseksajte se blizu prozora, sama pomisao na to da možete biti uhvaćeni na djelu, a daleko ste od kuće, bit će dovoljna za još bolji užitak.

  • Gettyimages

Doručak u krevet


Iza vas je divna i burna noć, iscrpljeni ste od vrućih igrica te bi vam dobro došla kava, čaj, voće, hrana? Nazovite osoblje hotela i naručite doručak u krevet! Nakon što se okrijepite - opet se možete posvetiti jedno drugome i gužvanju plahti.
Net.hr