Pet koraka do orgazma!

Smanjite vaša očekivanja
Nemojte nikada sebi reći: OK, danas će biti taj dan. Neću izaći iz spavaće sobe dok ne doživim orgazam." Na takav se način vaša želja nikada neće ostvariti. Umjesto toga uzmite vremena samo za sebe, isprobavajte nove stvari u krevetu, u kadi... dirajte se, masturbirajte i promatrajte reakcije vašeg tijela. Ponekad ćete biti više opušteni, a ponekad manje. Okrutno je kažnjavati sebe u bilo kojem smislu ako orgazam ne dolazi. Dogodit će se već jednom. Nemojte odustati i nemojte biti nestrpljivi.

Pokušajte promijeniti scenarij
Ne morate uvijek to pokušavati u spavaćoj sobi. Možete isprobati u dnevnoj sobi dok gledate TV ili dok kuhate u kuhinji. Možda će vam zvučati smiješno i nezamislivo, ali neki ljudi su u spavaćoj sobi najnapetiji kada je orgazam u pitanju i upravo tamo imaju najveća očekivanja. A i maštanje dobro dođe, razmišljajte o onome što vas doista napaljuje.

Ne zaboravite lubrikante
Kada se koristite vlastitom rukom pobrinite se za to da upotrebljavate lubrikant. Dobro navlažen klitoris i stidne usne mogu podnijeti puno više stimulacije.

Ne dopustite da ste zbog nedostižnog orgazma pod stresom.
Razloga za nepostizanje orgazama može biti više. Možda se ne posvećujete dovoljno sami sebi, ne poznajete vlastito tijelo, ne znate još što vam odgovara, možda ste toliko opterećeni s postizanjem orgazma i možda se samo trebate opustiti. U međuvremenu nemojte zbog toga proživljavati stresove. Doći će s vremenom. Svi mogu doživjeti orgazam!

I za kraj - vježba, vježba i samo vježba.
Možete vi to, ne odustajte, pa nije u pitanju matematika, to je samo masturbiranje, piše emandlo.com.