Pet grešaka koje uporno ponavljate u krevetu

Možda ste se već dosad savršeno ispraksirali u misionarskom položaju, i možda vam u otkopčavanju grudnjaka s jednom rukom, nema ravnog, no to zaista nije dovoljno. Postoji niz drugih stvari koje možete raditi ispod plahti kako bi svoju partnericu zainteresirali i zagrijali za ''vrući'' seks.

''Ako vam žena želi objasniti kako da je što bolje zadovoljite, svaki savjet je dobrodošao. Na taj način ona vam ne želi poručiti da ste loši u krevetu, već vam objasniti kako da i njoj i vama bude još i bolje'', savjet je poznate seksologinje Yvonne K. Fulbright.

Otkrit ćemo vam 'malu tajnu velike moći'! I žene vole seks, i to više nego što mislite! Samo ih trebate znati zainteresirati!

Glavni problem koji se javlja kod bolje polovice jest taj da često pored sebe žele muškarca koji će im moći ,,čitati'' misli, jer nisu dovoljno sigurne u sebe da kažu ono što zaista žele u krevetu. I zato započnite razgovor o seksu na svoju inicijativu i vidjet ćete koliko će se stvari promijeniti.

Upravo su zbog tog nedostatka razgovora muškarci skloni ponavljati pet jednih te istih grešaka u krevetu koje ženema itekako smetaju. U nastavku saznajte koje su to i zauvijek ih prekrižite!

1. Ne preuzimanje vodstva
Žene često puta u praktičnom životu preuzimaju vodstvo, npr. u vođenju kućanstva, stoga ne žele to i u krevetu. Žele da njihov partner preuzme inicijativu i 'da' sve od sebe.

2. Ustrajanje na rutini i ponavljanju
Rutina je, posebno u dugim vezama, pogubna za seks. Uključite maštu, potrudite se i uspjeh vam je zagarantiran.

3. Fokusiranje na orgazam
Ako vam je u glavi samo postizanje orgazma, zaboravite to. Takav vam stav može donijeti samo frustraciju, umjesto toga ''navucite'' se na ljubljenje i dodirivanje.

4. Neredovito vođenje ljubavi
Izbacite TV iz glave, ako večer provedete buljeći u mali ekran, partnerica će misliti da ste nezainteresirani, pa će i seks izostati.

5. Nedovoljno masiranje partnerice
Masiranje potiče žene na razmišljanje o seksu, one postaju otvorenije i spremnije za eksperimentiranje.

net.hr