Par koji je rasplakao regiju dobio predivan vjenčani dar i poručio

ljubav
ljubav
Naime, Matija je bio aktivan sportaš te svima znani nogometaš u Županijskim nogometnim ligama, a nastradao je lani u prometnoj nesreći.

Nalazio se na stražnjem sjedištu u vozilu kojim je upravljao njegov prijatelj. Da ironija sudbine bude veća, jedino je Matija teško ozlijeđen, a sjedio je na najsigurnijem mjestu u vozilu. Uslijed ozljede kralježnice osuđen je na invalidska kolica, na kojima je i ušao na vjenčanje.

Sada im se konačno osmjehnula nova sreća. Djelatnici Poliklinike Glavić ponovo su pokazali dobro srce i odlučili provesti humanitaran projekt i razveseliti mladi par iz Koprivnice. Dali su im besplatnu neurorehabilitaciju za Matiju u trajanju tri mjeseca, piše Narod.hr.

Prvi dio terapije počeo je u Zagrebu, a drugi dio slijedi u Dubrovniku gdje će provesti i svoj medeni mjesec.

Na svom je Facebook profilu Petra prenijela poruku koju su joj poslali iz Poliklinike Glavić:

‘Dragi Petra i Matija,

Prolazeći kroz život i nedaće koje nosi, čovjek s vremenom shvati da jedino uz pravu ljubav ono naizgled nemoguće postaje s lakoćom - moguće. Upravo ste Vi kao par pravi dokaz tomu. Kad uz tu vjeru radiš posao koji doslovno živiš, voliš i u ruci imaš moćno oruđe kojim možeš drugom ne samo pomoći u oporavku, već promijeniti život, kao tim Poliklinike Glavić jednostavno ne možemo ostati ravnodušni na vašu ljubav i vjeru koju ulažete, skupa prolazeći svakodnevne izazove, a ne pozvati Vas da postanete dio naše rehabilitacijske priče.

U posljednje dvije godine mnoge su nas teške sudbine dirnule, no vaša priča i emocija koja se mogla vidjeti na videu s vjenčanja je nešto nestvarno, posebno i doslovno smo se rasplakali. Prema onome što smo uspjeli vidjeti i s naše stručne, medicinske strane mislimo da bi bilo prostora za pomoći Matiji u oporavku neurorehabilitacijom robotikom u našim poliklinikama. Bila bi nam čast kada bismo vas i mi uspjeli počastiti vjenčanim darom - besplatnom neurehabilitacijom za Matiju u trajanju tri mjeseca.

Prvi korak prema tom daru jest uvid u Matijinu medicinsku dokumentaciju i postojanje mogućnosti za ovakvu rehabilitaciju. Unatoč činjenici da su nam oba centra rezervirana i do godinu dana unaprijed, ukoliko Matijino stanje bude indicirano, spremni smo osigurati mu prvi dio terapije u Poliklinici Glavić u Zagrebu, dok bi preostali dio terapija Matija nastavio u Poliklinici Glavić u Dubrovniku. Uz pomoć dragih sugrađana koji bi Vam tom prigodom željeli darovati smještaj i hranu za vrijeme trajanja neurorehabilitacije, pružili bismo Vam medeni mjesec u Dubrovniku kakvog Vi u stilu pravih životnih primjera i zvijezda uistinu i zaslužujete uz nadu da pokušamo zajedno srušiti loše prognoze i da nadamo se oboje na svojim nogama ovu istinsku ljubav ovjekovječite šetnjom na našem i vašem Stradunu.'

"Ponekad samo pogledam prema gore, nasmijem se i kažem; znam da si to bio Ti!! Hvala Ti!! Bože blagoslovi ove predivne ljude!!", napisala je Petra i dodala "vidimo se uskoro u šetnji Stradunom!".

Narod.hr