Ovo su situacije u kojima dečku morate izravno reći sve

Ovo su situacije u kojima dečku morate izravno reći sve

1. Želite 'oralni'

Ako želite da vas vaš partner oralno zadovolji, recite mu to otvoreno. Ako ste sramežljivi li ne znate kako biste to rekli, navedite ga na to govorom tijela i nekim "migovima". Ne brinite, shvatit će o čemu je riječ.

2. Neka prespava

Ako želite da ostane kod vas, da zaspete zagrljeni umjesto da se u pola noći iskrada iz stana i "bježi doma", recite mu to. Najgore što se može dogoditi je to da kaže da zbog nekog razloga ne može. Ali možda i može i želi. Dok ne pitate, ne znate.

3. Želite biti sami

Bilo da se radi o tome da želite provesti neko vrijeme sami sa sobom ili želite taj petak navečer izići bez njega, recite mu to otvoreno.

4. Želite više

Ako ste došli do faze veze od koje želite više nego što imate sada, vrijeme je da karte položite na stol. Odgađanje neće dovesti do toga da se "stvari same razviju" u smjeru u kojem vi želite.

5. Ne volite njegovo ponašanje ili stil

Ako vam smeta način na koji vam se obraća vama ili vas izluđuju gramatičke pogreške u gotovo svakoj drugoj poruci koju od njega dobijete, recite mu to. Ako ne spomenete, barem ni kroz šalu, druga strana neće znati da radi nešto što iritira nekog drugog i nastavit će i dalje. A vi ćete postajati sve živčaniji i možete uzrokovati probleme u vezi koje ste mogli u startu sasjeći u korijenu.

Izvor: vecernji.hr