Ovo su neke od najljepših ljubavnih poruka i izreka

ljubavne poruke

Dan zaljubljenih čestitaju i djeca svojim roditeljima, odrasli svojim prijateljima i dragim osobama, i naravno, zaljubljeni. Taj jedan dan u godini osobe žele svojim najdražima naglasiti koliko ih vole i koliko im znače.

Onima koji su uz nas najčešće se daruje neki romantični znak pažnje i ljubavi, ali i neka lijepa riječ ili stih na čestitkama može nekome zasuziti oči. Ovo su neke od mnogih ljubavnih poruka koje možete poslati svojim voljenima.

"Najveća sreća u životu jest kad u očima voljene ugledaš sebe!" "Kada bi nebo bilo papir, a zvjezdice pisati znale, moju ljubav prema tebi opisati ne bi znale!." "Ljubav je kad ostajete stisnuti pod kišobranom još dugo nakon što je kiša prestala." (Stuart i Linda MacFarlane) "

Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi." (Michelangelo Buonarroti) "Ako je grijeh što te volim, neka mi se to nikada ne oprosti..." "Ako odem u nebo prije tebe, na svaku zvijezdu ću napisati tvoje ime, tako će svi anđeli znati koliko mi značiš..."

"Ljudi kažu da postoji mudrost glave i mudrost srca." (Charles Dickens) "Čuvaj me u malom kutku svog srca! Neka ti moje misli ne remete ni jedan trenutak života, a voli me tek toliko da znam da postojim!

"Bez tebe je sve ništa, a s tobom je ništa sve!" "Savršena je ljubav ona koja nas čini nesretnima."(Soren Kierkegaard) "Nitko ne zaslužuje tvoje suze. Ako i postoji osoba koja ih zaslužuje, ona ih neće izazvati." (Gabriel Gracia Marquez) "Ljubav nikad ništa ne zahtijeva, već samo daje.

Ljubav samo pati, nikada se ne kaje i nikada se ne sveti." (Mahatma Gandhi) "Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobijediti." (Eva Gabor) Za one koje su daleko... "Daleko si od očiju, ali od srca nisi. Jedino što mi nedostaje znaj da si ti. Nisi zvijezda ni anđeo, ni Bog da te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim..."

"Daleko si voljena moja, duge su mi tamne noći, ali ljubav snagu mi daje da izdržim u samoći. Daljina nas dijeli, ljubav nas spaja, teško je bez tvog zagrljaja... "Nekada moraš otići, da vidiš tko će doći za tobom.

Nekada moraš pričati tiše, da vidiš tko te sluša. Nekada se moraš potući, da vidiš tko je na tvojoj strani. Nekada moraš donositi pogrešne odluke, da vidiš tko će ih ispraviti. Nekada moraš voljenoj osobi dopustiti da ode da vidiš voli li te dovoljno da se vrati." "Ako si daleko ništa ne smeta, vječna ljubav ostaje i da si na kraju svijeta..."