Otkriveno koliko muških glumi orgazam i zašto

A zašto, pitate se? Pa imaju i oni svoje razloge!

Muškarci ponekad ne govore istinu o klimaksu, a ovom prilikom otkrit ćemo vam najčešće razloge, koje su naveli na stranici blackdoctor.org.

Žele da seks završi što prije

Ponekad se muškarci seksaju samo zbog partnerice, a s obzirom na to da nisu bili baš previše zainteresirani, glume orgazam da bi seks što prije završio. Ili misle da će seks trajati predugo, pa odluče završiti s tim.

Prikrivaju prijevremenu ejakulaciju

Urolog Craig Niederberger navodi da neki muškarci glume orgazam kako bi sakrili da su prerano ejakulirali.

Žele sačuvati ponos

Muškarci koji tijekom spolnog odnosa gube erekciju ili strahuju da bi im se to moglo dogoditi, glume orgazam kako bi izbjegli razgovore s partnericom o tome zašto im se to događa.

Pokušavaju biti dobri prema partnerici

Muškarci često glume orgazam i zato jer misle da partnerici ne odgovara dulji spolni odnos. Također smatraju da bi partnerica mogla biti povrijeđena ako seks prestane prije orgazma.

Smatraju da svaki spolni odnos treba završiti orgazmom

Neki parovi imaju određenu ideju o tome kakav spolni odnos treba biti. Istraživanja su pokazala da neki jednostavno ne mogu zamisliti završetak spolnog odnosa bez orgazma. Tako će ga, ako se ne dogodi - odglumiti.

Kako riješiti problem?

Glumljenje orgazma tu i tamo nije tako velika stvar, ali ako se to redovito događa, potrebno je nešto poduzeti. Evo savjeta:

Porazgovarajte s doktorom. Postoji čitav niz zdravstvenih stanja koja mogu utjecati na odgođeni orgazam, preranu ejakulaciju ili održavanje erekcije.
Porazgovarajte s terapeutom. Možda glumljenje orgazma ima veze s nekim neriješenim emocionalnim problemima.
Masturbirajte. Ovo vam može pomoći da shvatite, ako već niste, što vam najviše odgovara. Zatim saznanja podijelite s partnericom.

I za kraj, nema potrebe lagati. Umjesto prikrivanja problema, suočite se s njim i riješite ga. Jedino to će vas dovesti do zadovoljavajućeg seksualnog života.

Izvor: hot.hr