Otkrivamo odlična mjesta za seks na otvorenom

sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sexy, sex u autu, mladi sex, tijelo, užitak, stres, sex, sex, razlog, seks, seks, orgazam, erogena zona, žena, seks, plaža, more, poze, seks, seks, plaža, seks, užitak, uživanje, tajne, orgazam, seks, seks, predigra, seks ljubav, genitalne ugode, Ženski mozak, seks, hormon oksitocin, orgazam
Seks na otvorenom dodatno budi osjetila. Osjećaj povjetarca na goloj koži, miris mora ili trave stimulira na jedan novi način i djeluje erotično, a kad još tome pridodamo uzbuđenje i strah da ne budemo uhvaćeni, doživljaj seksa potpuno je nov.

Topli proljetni i ljetni dani idealni su za ovakav tip eksperimenta, a kako bismo vam olakšali potragu za idealnim mjestom, donosimo vam pet najboljih lokacija na otvorenom koje bi vam trebale omogućiti privatnost, a ipak pružiti čar i osjećaj da ste u zabranjenoj zoni.

Vaše dvorište ili terasa
Ukoliko imate kuću, okućnica u zelenilu idealno je mjesto da začinite seksualni život, ali kao dobra alternativa može poslužiti i terasa, naravno, zaštićena zelenilom, kako ne biste dobili prijavu susjeda koji bi eventualno mogli vidjeti vaše intimno druženje. Kako biste ipak smanjili rizik da vas netko slučajno ulovi, seks prakticirajte rano ujutro ili predvečer kad nema toliko puno svjetla.

Na plaži
Ova lokacija svakim danom postaje sve aktualnija, a vjerujemo kako je upravo plaža mjesto gdje su svi bar jednom začinili svoju seksualni život. Seks na plaži uzbudljiv je jer ga povezujemo s odmorom i spontanošću. Morski zrak, šum valova, sol na koži mogu biti vrlo uzbuđujući i poticajni. Sakrijte se iza stijena ili sačekajte sumrak da svi odu s plaže, stavite udobnu mekanu ležaljku i ručnik i prepustite se pravom užitku uz more.

U moru
Mokri seks zna biti poprilično divlji. Stajati u moru i balansirati između zagrljaja i valova, sve to začinjeno skliskom mokrom kožom, može biti jako uzbuđujuće. No ono što svakako morate imati sa sobom kako bi seks bio bezbolan je silikonski lubrikant koji će olakšati penetraciju.

U čamcu
Ima li što intimnije od dvoje ljudi koji se nalaze u malom čamcu nasred mora i vode ljubav. Čista romantika i povezanost. Voditi ljubav na čamcu nasred mora može biti ispunjenje vaše fantazije. Svakako pripazite da budete dovoljno udaljeni od obale, kako vaše seksi igrice ne bi vidjeli i ostali.

U šumi
Ima nešto divlje, uzbuđujuće i opasno u seksu u prirodi. To je idealno mjesto da se oznojite na drugačiji način. No na ovoj lokaciji pazite da se zaštitite od insekata, a ne zaboravite ni na redovitu zaštitu prilikom seksa.

tportal.hr