Oprez: Veza s 'oženjenim' muškarcem donosi traume

viagra, sex, sex, sex, seks, poza 69, orgazam, gluma, seks, seks, načini, predigra, sex, veza, partner, seks, krevet, poduka, seks, horoskop, sex, veza, partner, sex, veza, partner, poze, sex, veza, partner, zima, romantika, seks, sex, žene, muškarci, varanje, veza, oprez, žene, seks, anketa, seks, žene, nimfomanke, seks, policija, seks ljubav, seks, pravila, seks za jednu noć, seks, krevet, igrice, dosada, bivši, seks, flert, seks, radno mjesto, seks, žene, jedna noć, seks, potreba, istraživanje, seks, krevet, dosada, namještaj, seks u dvoje, poza, leđa, seks u dvoje, zatvor, glasan seks, seks prakticiranje, siguran seks, voditi ljubav, vođenje ljubavi, seks u dvoje, glasan seks, susjedi, učiteljice, učiteljica, seks prakticiranje, pornići, ljubavni život, ljubavni par, stanovi, iznajmljivanje, povišica, seks prakticiranje
Cijenjena hrvatska psihologinja Mirjana Krizmanić je tako u jednoj od svojih knjiga upozorila kako ne postoji niti jedna žena koja je predisponirana ili imuna na oženjene muškarce, no iako se tome najmanje nadaju, u vrtlog veze sa zauzetim muškarcima ih uvlači bliskost koja se razvija između dvoje kolega, susjeda ili slučajnih poznanika, piše portaloko.hr.

Oženjeni muškarci koji traže "zabavu sa strane" su hodajuća opasnost za mlade djevojke koje sanjaju o obitelji, ljubavi i životnoj sreći. No, ipak, uzrok njihovoj "opasnosti" ne treba tražiti u svjesnoj namjeri, već u lakomislenosti i sebičnosti, piše portal za sklapanje poznanstava Hoću spoj.

"Muškarac preljubnik je lovac, on uvlači ženu u igru. Znat ćete ga po posebnoj sposobnosti za lijepo izražavanje osjećaja koja nikad ne zakaže, on uvijek iznova ženi koja ga zanima divno opisuje što osjeća za nju", upozorava Krizmanić i podsjeća da je prave osjećaje gotovo nemoguće izraziti riječima.

I američka terapeutkinja Laura Trice upozorava žene da je veza s oženjenim muškarcem počesto puna mentalnih, emocionalnih i fizičkih trauma.

"Žene moraju shvatiti da je oženjen muškarac oženjen muškarac, ma kako bio nezadovoljan svojim životom, brakom ili suprugom kojoj je obećao vjernost do kraja života. Čak i kada supružnici ne žive zajedno, čak i kada nemaju spolne odnose, čak i kada ne komuniciraju - oni su u braku i žene koje se žele umiješati u taj brak toga moraju biti svjesne", kaže Trice.

No što ako ste upoznali savršenog muškarca koji ipak imam tu jednu manu. Kako "rukovati" s oženjenim frajerom? Što ako niste sigurni u njegov bračni status?

1. Pitajte ga je li postupak razvoda braka završio

To podrazumijeva da su on ili njegova supruga pokrenuli službeni postupak, da su predali dokumentaciju, da su dogovorili eventualno skrbništvo nad djecom i da je sve to sud potvrdio. Ne ustručavajte se tražiti važeće dokumente koji to mogu dokazati. Iako se ne čini tako, u pitanju je vaš život.

2. Ako vam kaže da se upravo razvodi, pitajte ga kada je podnio zahtjev za razvod braka

Ovo je od neizmjerne važnosti. Samo ako je slučaj na sudu, možete biti sigurni da oba bračna partnera znaju da je tom odnosu došao kraj. Možda se je odselio, možda je pokupio svoje stvari, ali samo je zahtjev za razvodom braka dokaz da se ne želi vratiti svojoj supruzi. Ponekad čak ni tada. Vjerujte nam, postoje slučajevi kada su se vraćali i nakon službenog poništenja braka.

3. Ako nije predao papire za razvod, ne gubite vrijeme s tim muškarcem

Ma kakva kemija bila među vama, ulazite u minsko polje iz kojega ćete vrlo teško izaći bez ozljeda. Ako vam se baš toliko sviđa, dajte mu do znanja da ste spremni razmotriti vaš budući odnos ukoliko i službeno krene čistiti kaos od svoga života.

4. Pitajte sve što vas zanima

Ako ste već posrnuli i ušli u emotivnu vezu s oženjenim muškarcem, ne ustručavajte se pitati sve što vas zanima. Imate pravo znati.

Također, imate pravo okončati taj odnos u bilo kojem trenutku.

5. Žali li se na uskoro bivšu suprugu?

Budite posebno oprezne s muškarcima koji pretjerano ogovaraju i žale se na svoje "uskoro bivše" supruge. Možda mu nije lako u životu, ali pristojan muškarac bi vas trebao zaštiti od nereda koji nastaje tijekom razvoda. Uostalom, što vi imate s tim? S druge strane, možete li zamisliti situaciju u kojoj ćete vi jednoga dan biti neželjeni balast kojega će istresati na dušu nekoj novoj, budućoj "ljubavi"?