O čemu razmišljaju žene tijekom seksa?

Ako ste do sada, dragi muškarci, bili uvjereni da vaše partnerice tijekom seksa misle samo o vama - znajte kako ste živjeli u pravoj zabludi.

Naime, rezultati najnovijeg istraživanja su pokazali da žene tijekom seksa razmišljaju o hollywoodskim ljepotanima, bivši ljubavnicima, scenama iz pornića, pa čak i o kupovini namirnica!

"Za vrijeme seksa nerijetko u mislima sastavljam popis za kupovinu, razmišljam o cipelama koje si želim kupiti i prljavom rublju koji moram oprati", priznaje 34-godišnja sudionica istraživanja.

lIstraživanje je pokazalo kako žene tijekom seksa nerijetko razmišljaju o muškarcima s kojima bi željele voditi ljubav.

"Iako obožavam svog supruga, jednostavno ne mogu prestati razmišljati o muškarcima o kojima potajice maštam, poput Brada Pitta i Hugha Jackmana", pojašnjava 28-godišnja ispitanica.

Pitate se zašto neke žene razmišljaju o svemu i svačemu tijekom seksa? Stručnjaci tvrde: zato što im je dosadno! Ako muškarac ne pruža svojoj dami potpuno zadovoljstvo u krevetu - ona će neminovno razmišljati o drugim stvarima.

Stoga je, dragi muškarci, pravo vrijeme da se primite "posla" i naučite zadovoljiti svoju damu kako joj se po glavi više ne bi motale fotke razgolićenih mišićavih ljepotana.

izvor: ordinacija.hr