Nogometni seks-skandal potresa Argentinu

Potres
AFP
Tako se argentinski model Luli Fernandez, ni kriva ni dužna, našla u središtu seks-skandala. Iako ni on sam nije bio 'bubica', pogotovo pred kraj igračke karijeri i u dosadašnjem trenerskom poslu, Diego Maradona se sigurno zgraža nad svima aferama koje potresaju njegov najdraži klub.


U svlačionicu Boca Juniorsa kao da je pala bomba, – trener Abel Alves je dao ostavku, atmosfera među igračima je užarena, a navodno je čak došlo i do fizičkog obračuna najboljeg strijelca u povijesti kluba Martína Palerma te kapetana Juana Romána Riquelmea.


Kao da sve to nije dovoljno, u javnost je procurila i infomacija koja se brzinom munje proširila internetom i kreirala novi nogometni seks-skandal. Krivac za aferu je opet bivši igrač Villarreala Riquelme koji je iz Europe, čini se, donio loše navike. Bez pardona je, u stilu Johna Terryja, pokušao oteti curu svojem suigraču Pablu Moucheu s kojim dijeli svalčionicu (?!)

  • 'Virtualno' prevarni dečko Pablo Mouche

U središtu skandala se, ni kriva ni dužna, našla Luli Fernandez, argentinski model i hostesa, kojoj se Riquelme nabacivao porukama iako je znao da hoda s njegovim suigračem. Sve je izašlo u javnost nakon dopisivanja dvojice argentinskih novinara putem Twittera i glasine su stigle do Lulinog dečka Pabla Mouchea, koja je od uprave Boca Juniorsa odmah zatražio sankcije za kapetana momčadi.


Vodstvo kluba se oglušilo na njegove zahtjeve, baš kao što se i prelijepa Argentinka oglušila na Riquelemova upucavanja zbog kojih je upala u probleme. No, tu sigurno nije kraj ove priče, pogotovo ako se sjetimo riječi Carlosa Teveza nakon što je u Engleskoj izbio seks-skandal u čijem je središtu bio John Terry.

  • Zavodnik Juan Román Riquelme

Napadač Manchester Cityja, koji je odrastao u jednom od najgorih kvartova Buenos Airesa, poručio je Terry – 'da si to napravio u mom kvratu, bio bi mrtav!'. Boca je klub iz Buenos Aires, Argentinci su temperamentan narod i svlačionica najpopularnijeg kluba u domovine tanga mogla bi se, nakon ovoga, raspasti na tisuću komadića.


Net.hr