'Njuškala' je po dečkovom mobitelu sedam noći zaredom. Dogodilo se ovo...

tipkanje

... za upoznavanje i aplikacije, omogućuju mnogima da upoznaju druge ljude bez da se uopće sastanu. Varanje je tako puno lakše nego ikada prije, reći će mnogi. I to nas dovodi do gubitka povjerenja i sve učestalijih scena - pregledavanja partnerova pametnog telefona.

Odlučila je to napraviti i Jamie Hergenrader. Sedam noći zaredom pregledavala je sadržaj pametnog telefona svog dečka Briana. Pronašla je tek jednu aplikaciju koja ga povezuje s ostalim ljudima online, riječ je o Snapchatu.

U toj je aplikaciji postavila da ona na svom telefonu može vidjeti njegovu lokaciju. To je nešto što će Brian sigurno primijetiti pa je odlučila da će mu sama reći da je to aktivirala.

U popisu odlaznih i dolaznih poziva, vidjela je nekoliko nepoznatih brojeva koji nisu unešeni u njegov imenik, odlučila ih je guglati, ali i pitati Briana koji su to kontakti.

Kolege s posla. Ništa sumnjivo, barem ono što bi nekim ženama moglo pobuditi sumnju, u Brianovom telefonu nije bilo, piše Women`s Health. Nije ni očekivala da će biti nešto što bi moglo poljuljati njeno povjerenje u njega.

Zabavila se, tvrdi, otkrila nešto novo o njemu, potvrdila da je odgovoran i štedljiv, da voli sport i još ga više voli što joj je dopustio da uđe u njegovu privatnost i javno objavi screenshote iz njegova telefona.