Njene erogene zone

Ljubljenjem vrata, jednog od najosjetljivijih područja ženskoga tijela, brzo ćete i uspješno započeti "zagrijavanje". Grickanje ušnih resica, u kombinaciji s nježnim poljupcima, idući je korak male igre izluđivanja. No pripazite, neke bi žene, zbog preosjetljivosti, ovo moglo škakljati.

Bradavice na grudima po osjetljivosti u rangu su s vratom. Draženjem postaju napete, a partnerica poprilično "ugrijana". Dođete li do pupka, već ste "odradili velik dio posla". Poigrajte se pupkom te pokušajte, jezikom ili prstima, pronaći legendarnu G točku. Navodno je nemaju sve žene, no pronađete li je, uzdrmat ćete njezin svijet. Razbudite li ijednu od osjetljivih točaka ona će vam se predati.

Usne
Usne su jaka erogena zona. Sočne i meke predstavljaju pravi afrodizijak, a svoj erotski naboj navodno vuku iz sličnosti sa stidnim usnama. Ljubiti ih možete divlje i nježno, a možete ih i zločesto grickati ili drsko liznuti. Usne su erogena zona koju treba dobro iskoristiti, jer pruža mnoge mogućnosti. Počnite nedužnim poljupcima i postepeno prijeđite na strastvene poljupce i erotiku. Na ovu erogenu zonu ne zaboravite ni tokom seksa.

Uši
Žene su svjesne privlačnosti svojih fizičkih atributa koji ih razlikuju od suprotnog spola. Dokaz je nakit, koji resi vrat, zapešća i, prije svega, uši. Skinite joj naušnice i poigrajte se ovom erogenom zonom. Uši možete grickati, sisati i ljubiti, kao i šapnuti nešto nježno ili nešto zločesto.

Vrat
Ova je erogena zona jedan od ključnih znakova ženstvenosti. Naime, dug i tanak vrat odavno privlači muškarce, jer je suprotnost njihovom kraćem i širem, zdepastijem vratu kojeg „krasi" adamova jabučica. Nježnu kožu ženskog vrata osujte mekim, vlažnim i toplim poljupcima. Ova erogena zona naprosto izaziva ugrize i žestoko sisanje, ali takvo ponašanje ostavite za vratima srednje škole. Poljupci po vratu tokom predigre stvaraju osjećaj jake povezanosti i uzbuđuju oba partnera.

Leđa
Lagano savijena leđa koja zaokružuju nježna ramena i puni bokovi, najviše su zaslužna za ženstvenu siluetu koja muškarcima oduzima dah. Ova erogena zona traži nježno milovanje, strastvene poljupce i pokrete jezikom i usnama od vrata preko kralježnice prema guzi i bokovima.

Grudi
O nezaustavljivoj privlačnosti ove erogene zone ne treba puno govoriti. Neki stručnjaci smatraju da dvije grudice masnoće totalno izluđuju muškarca zbog njegove povezanosti s majkom tokom dojenja. Svi ne dijele to mišljenje. Kako god bilo, znajte da erogena zona nisu samo bradavice i zato se posvetite cijelim grudima. Mazite ih, sisajte, stišćite i ne zaboravite na nježnost.

Guza
Prvo ju nježno mazite i vrhovima prstiju nježno grebite po koži, a zatim isprobajte čvršće kružne pokrete cijelog dlana. Nekim će ženama goditi i lagani udarac po stražnjici. Oni drskiji mogu prstom krenuti i prema njenom anusu. To je jaka erogena zona za koju ipak prvo morate pitati za dopuštenje.

Noge
Muškarce ništa ne uzbuđuje kao par dugih, vitkih nogu u visokim petama. Budite svjesni da je ovo možda i najjača erogena zona. Izujte joj cipele, drugom rukom primite stopalo i masirajte ga kružnim pokretima prstiju. Uzbuđenost možete pojačati tako da dlanom lagano putujete njenim bedrima, osobito po unutarnjem dijelu. Ako dlan nije dovoljan, pokušajte jezikom i usnama.
Source.ba