Nives Celzijus: Seksala sam se samo s dvojicom muškaraca u životu.

- S veseljem sam doznala da prelijepa Megan Fox i ja imamo puno više sličnosti nego što bi se reklo na prvi pogled. Osim što smo obje beskrajno lijepe i talentirane, poznate po tome što uzburkavamo maštu muškaraca širom svijeta svojim divnim izazovnim fotografijama, dijelimo i još jednu sličnost. Vjerovali ili ne, zajedničko nam je što smo se obje seksale samo s dvojicom muškaraca u životu, baš kao i čitava četa naših lijepih posvuduša i udavača.

Da, zvuči nevjerojatno, ali istina je. Seksala sam se samo s dvojicom muškaraca u životu. Sa svima sam ostalima vodila ljubav… pa nek' se netko usudi reći da smo djevojke laka morala - brzo je reagirala Nives Celzijus i na svom blogu iznijela svoje viđenje nedavne izjave seksepilne hollywoodske boginje Megan Fox koja je nedavno rekla da je u životu spavala samo s dvojicom muškaraca.

- Nikad ne bih mogla spavati s nekim nepoznatim, od same pomisli na to mi je zlo. Nikad nisam bila ni blizu tome da isprobam seks samo za jednu noć - rekla je čedna Megan. Dodala je da je u krevet pustila samo svoju ljubav iz rane mladosti i sadašnjeg dečka Briana Austina Greena, koji je od vječite djevice Donne (Tori Spelling) u seriji Beverly Hills dogurao do najseksepilnije žene svijeta.

vecernji list