Nikol se odmah seksa s dečkom ako joj se svidi

'Oni su nezrela djeca koje život nije udario kako treba' Kike je otvorio dušu farmerima i požalio se koliko ima problema s napasnim tipovima koji žele njegovu Nikolinu.

'Toliko se ljudi lijepi na nju. Ja nisam ljubomorni tip, ali jednom smo bili u nekom lokalu u kojem je doletio neki polupijani lik s čašom u ruci, ja sam stao sa strane, kad najedanput on njoj stavi ruku oko struka', ispričao je Jeleni, Sabini, Nikol i Branki.

Kada je shvatio da je tip nije sin vlasnika kluba što je cijelu večer mislio, puknuo mu je film: 'Ruka mu je odjednom s njenog struka krenula prema dolje. Gurnuo sam ga ča u pi... materinu'.

Farmerice su se raspričale o kozmetičkim salonima i ženskoj ponekad pretjeranoj brizi za svaki detalj svoga tijela, a Nikol je priznala kako se ona tušira pet puta dnevno, što su svi osudili.

Farmeri su ostali šokirani njezinom izjavom i upitali ju zašto to radi. Objasnila je kako se toliko pere zbog dečka, uvijek prije odlaska u grad i obavezno nakon seksa. Usporedila je svoje tuširanja sa odlaskom na wc.

Kike se potužio curama kako njega nitko ne zavodi već je sva pažnja usmjerena na Josipa.
'On je najpopularniji tip na Farmi, zašto nitko oko mene neće trčati?, upitao je Kike.

'Nije nam baš drago. Prvu osobu koju ćemo vidjeti, kad izađemo će biti tvoja Nikolina, bojimo je se, ne želimo umjesto pitanja dobiti šaku!, smijala se Sabina.

Nikol, Sabina i Jelena otkrivale su koliko su frajera imale, na što je reagirao Josip, ukorivši Nikol da pred kamerama na priča koliko je dečkiju imala jer može stvoriti lošu sliku o sebi.

Nikol je na to odgovorila: 'Ako mi se netko sviđa, tu nema čekanja!'

Splitska manekenka i studentica Jelena ne odustaje od zluradih komentara o Kikiju. Koristi svaku priliku da ga ocrni te je svoj negativan stav prema njemu prenijela i na ostale djevojke iz klana te na ponekog farmera.

Net.hr