Neobični seksualni zahtjevi!

sex, seks, poza 69, maštarije, sex, seks, seks, jedna noć, seks, pravila, zločaste djevojke, seks, brojevi, pornić, McDonald's, seks, pitanja, odgovori, seks, krevet, ljubav, seks, uživanje, blagdani, seks, zahtjevi, partneri, seksi rublje, strasti, stvaranje seksi osjećaja, seks ljubav
Vaša želja odjednom splasne. Nakon što ste čuli neobičan seksualni zahtjev od svog partnera, jedino što iz vaših usta može izaći vjerojatno je: "Želiš... što!?"

To je trenutna reakcija, ali najbolje je da u takvoj situaciji pritisnemo gumb pauza i razmotrimo kako se snaći.

Strastveni zastoj
Ovakvi trenuci zahtijevaju diplomatski pristup. Ako je vaš partner sramežljiv, onda mu je vjerojatno trebalo puno hrabrosti da uopće kaže svoju želju na glas, a i ako nije jedan od takvih, ne savjetuje se da donesete odluku u žaru trenutka jer to može odaslati krivu poruku.

Najbolje što možete napraviti je da sami sebi date vremena kako biste razmislili o tome. Duboko uzdahnite, smirite se i ako niste spremni za eksperimentiranje recite partneru da trebate razmisliti o tome, te se što brže pokušajte vratiti tamo gdje ste stali.

Ulazak u vrtlog
Nakon što ste dobili na vremenu, napravite malo istraživanje. Ako je njegov zahtjev za vas bio prešokantan, možda ćete se morati suočiti s nekom od društvenih tabu-tema koja nije znanstveno potkrijepljena. A ako je zatražio nešto prihvatljivo, potražite neku literaturu ili se o tome informirajte na internetu, barem ćete dobiti više podataka, a i savjete.

Ne znači ne
Ako je zahtjev vašeg partnera nešto što vas vrijeđa, pobrinite se da ozbiljno porazgovarate o tome i to na neutralnom terenu, čitaj - ne u krevetu dok vodite ljubav. Recite mu da to nije teritorij koji ste spremni istraživati, a možete mu predložiti neke druge nove poteze u krevetu koji će osvježiti vaš seksualni život i u kojima ćete oboje uživati.

Nitko nikoga ne bi trebao prisiljavati na nešto što ta osoba ne želi. Ako partner nastavi navaljivati, možda biste trebali razmisliti o budućnosti ove veze.

Otvorenih pogleda
Većina njegovih zahtjeva možda je sasvim prihvatljiva i u redu. Možda otkrijete da je isprobavanje novih stvari u seksualnom životu jedno zanimljivo i ugodno iskustvo te vas to još više poveže i zbliži. Uostalom, možda ćete nekada i vi htjeti isprobati nešto novo, a on će vam izaći u susret.

Izvor: Net.hr