Neobični seksualni zahtjevi!

Neobični seksualni zahtjevi!
Vaša želja odjednom splasne. Nakon što ste čuli neobičan seksualni zahtjev od svog partnera, jedino što iz vaših usta može izaći vjerojatno je: "Želiš... što!?"

To je trenutna reakcija, ali najbolje je da u takvoj situaciji pritisnemo gumb pauza i razmotrimo kako se snaći.

Strastveni zastoj
Ovakvi trenuci zahtijevaju diplomatski pristup. Ako je vaš partner sramežljiv, onda mu je vjerojatno trebalo puno hrabrosti da uopće kaže svoju želju na glas, a i ako nije jedan od takvih, ne savjetuje se da donesete odluku u žaru trenutka jer to može odaslati krivu poruku.

Najbolje što možete napraviti je da sami sebi date vremena kako biste razmislili o tome. Duboko uzdahnite, smirite se i ako niste spremni za eksperimentiranje recite partneru da trebate razmisliti o tome, te se što brže pokušajte vratiti tamo gdje ste stali.

Ulazak u vrtlog
Nakon što ste dobili na vremenu, napravite malo istraživanje. Ako je njegov zahtjev za vas bio prešokantan, možda ćete se morati suočiti s nekom od društvenih tabu-tema koja nije znanstveno potkrijepljena. A ako je zatražio nešto prihvatljivo, potražite neku literaturu ili se o tome informirajte na internetu, barem ćete dobiti više podataka, a i savjete.

Ne znači ne
Ako je zahtjev vašeg partnera nešto što vas vrijeđa, pobrinite se da ozbiljno porazgovarate o tome i to na neutralnom terenu, čitaj - ne u krevetu dok vodite ljubav. Recite mu da to nije teritorij koji ste spremni istraživati, a možete mu predložiti neke druge nove poteze u krevetu koji će osvježiti vaš seksualni život i u kojima ćete oboje uživati.

Nitko nikoga ne bi trebao prisiljavati na nešto što ta osoba ne želi. Ako partner nastavi navaljivati, možda biste trebali razmisliti o budućnosti ove veze.

Otvorenih pogleda
Većina njegovih zahtjeva možda je sasvim prihvatljiva i u redu. Možda otkrijete da je isprobavanje novih stvari u seksualnom životu jedno zanimljivo i ugodno iskustvo te vas to još više poveže i zbliži. Uostalom, možda ćete nekada i vi htjeti isprobati nešto novo, a on će vam izaći u susret.

Izvor: Net.hr