Nekoliko razloga zašto je seks bolji od nogometa

SP u donjem rublju, Nizozemska, donje rublje, djevojke, seks ljubav, nekoliko razloga, privući pažnju, vi i partner
1. Gledajte neprijatelja u oči

Duga kosa, ratničke boje po licu, skupljene obrve, otvorena usta... Ne izgledaju uzalud tako nogometaši dok srljaju do gola. Primijenite taktiku i gledajte frajera intenzivno u oči, savjetuje američka ekspertica za odnose Catherine Cardinal. Napad zajamčen.
2. Goooooli!

Pravila su jasna - sva odjeća ostaje u ormaru, a po stanu tijekom tekme nosite samo ove japanke na slici. E sad, ne znamo koliko će vaša tekma 1:1 potrajati i hoće li biti produžetaka, znamo samo za dobru nuspojavu - nema više brige zbog fleka od crvenog vina i tiramisua na majici.
3. Navijački dres

Ne, nipošto vam ne želimo reći da biste trebali nositi majicu na kojoj piše "Ovdje me poljubi" sa strelicom koja pokazuje prema dolje, no ona s dvoznačnim porukama tipa "Just did it" totalno je cool.
4. Trikovi iz svlačionice
Ok, i najizdržljiviji pobjednik ponekad izgubi snagu i inspiraciju pa predlažemo da se s tekme prebacite na edukativnu i jako hot hit TV seriju "Masters Of Sex". Ili pak "Igru prijestolja" - seriju sa soft-porno potencijalom, mljac!

5. Jako nježni faul

U svijetu nogometa nisu dobrodošli dodiri bilo kakve vrste, iako moramo priznati da su nam zanimljive one grimase igrača dok se valjaju i fejkaju po terenu. U krevetu želimo da nas dodirne i da naša koža bude baršunasta na dodir. I zato ćemo reći samo ovo - naš je odabir ulje za kožu Huile Prodigieuse Love from Paris (Nuxe).
6. Izlazak na teren

Suknja umjesto traperica Budimo realni, čak ni seksi Gisele Bündchen ne bi znala efektno izvući svoje duge noge iz uskih trapki.

Visoke pete Znamo, Nike Airmaxice su cool, no na svom ste terenu i prednost dajte visokim petama.

Skidajte se polako i ne odmah do kraja! Zašto zabiti gol odmah. Trčite po terenu što dulje i skidajte se što sporije. Što više gumbića na haljini,
to bolje!
7. Igre loptom (i lopticom)

Stišajte televizor do kraja, uzmite loptu i postavite je između vaših tijela. Gibajte se u njezinu ritmu i gledajte se u oči, a kada vam ispadne, potražite zajedno onu sitnu, sitnu lopticu u vama. ;) Plan B: japanske kuglice.
8. Brazilska depilacija

Nećemo vam sad uvaljivati priču kakvu treneri često prodaju svojim sportašima - depilirajte se do kraja, sve do obrva jer ćete se tako brže kretati i smanjiti otpor zraka. Mi kažemo - depilirajte se do kraja da biste mogli uživati do daske, a čudesan proizvod koji sprečava crvenilo jest After-Shave sprej marke Pjur
9. Pobjednički ples

Obično se pleše na kraju tekme, kad znamo rezultat - ono skakanje u vis, ples u zastavi, no tko kaže da već na početku igre ne biste mogli trljati tijelo o tijelo i skočiti mu u zagrljaj.