Neka misli samo na vas

Čini vam se da ste na početku dobre veze i svijet vam je opet lijepo mjesto u kojem vlada savršeni red. Ipak, zaboravili ste jednu stvar; iza vas je tek manji dio posla. Svaka veza prvih nekoliko tjedana ide po inerciji, a tek onda slijedi zbrajanje prednosti i nedostataka. Ako mu u ovom početnom periodu padne zanimanje za vas, proglasite kraj utakmice i krenite dalje. Nema smislila gubiti vrijeme na nešto što je završilo i prije no što je počelo.

S druge strane, dobro je znati da postoje preventivna sredstva protiv opisanog problema. Za to vam nisu potrebne Severinine usne, grudi Pamele Anderson ili uvojci Nikoline Pišek. Portal za sklapanje poznanstava HocuSpoj.com vam donosi popis lakog oružja uz kojega niti jedna druga žena neće biti zanimljiva i privlačna poput vas.

Vodite vlastiti život
Malo je stvari koje će ga 'otresti s udice' kao činjenica da nemate vlastiti život izvan veze. Nitko ne žele takav pritisak na početku veze. Idite na fitnes, upišite tečaj jezika ili trbušnog plesa, družite se s prijateljicama na večernjim kavama, otiđite u kino s kolegicama. Osim što ćete mu pokazati da ste samostalna i potpuna osoba, vaš muškarac će vas još jače poželjeti. Dečki vole natjecanja, a u ovom slučaju se on natječe s vašim 'pretrpanim' rasporedom.

Budite seksi samoj sebi
Za sastanke s njim odjenite nešto u čemu se osjećate seksi. Ne mora to biti nešto što će se vidjeti 'na prvu'. Imate li komplet rublja u kojem ste 'nepobjedivi', nabacite ga ispod omiljenih traperica i veste. Čak i ako vas ne bude razodijevao, vaše tajno oružje će vam pojačati samopouzdanje što će on svakako osjetiti. Hm... je li ovdje vruće ili ste to vi?

Knockdown jezikom
Večer završite poljupcem koji će ga oboriti s nogu. Odaberite najprikladniju varijantu; od prozračnog dodira usnama do divljeg šamaranja krajnika. Nakon toga ga veselo pozdravite i zatvorite vrata. Štogod odabrali, znate tko će tu noć misliti na vas. Intenzivno.

Preuzmite inicijativu
Ne budite mlitavica koja će predvidljivo čekat na poziv za kino ili večeru. Predložite nešto novo. Odvedite ga u zvjezdarnicu, malo znani klub ili na mjesto na kojem ni sami niste nikada bili. Svidjet će mu se vaš poduzetni duh i smisao za avanturu. Odlično ćete se zabaviti, nakon čega će vam ostati originalne uspomene. Možda ćete ih jednog dana rado prepričavati.

Mazite mu ego
S ovim ne možete promašiti. Pohvalite njegov izgled i osjećaj za odjevnu kombinaciju. Lagano ga dodirujte u hodu i koristite jezik tijela. Recite mu da je pametan. Malim znakovima kojim pokazujete da ga želite potičete njegovu želju. Sve više i više.

Ostanite u kontaktu
Moderne žene više ne igraju na ulog nedodirljive. Pokažite mu da mislite na njega. Pozdravite ga porukom ili nazovite da vidite kako je. Dakako, ni s ovim ne valja pretjerivati jer bombardiranje porukama vrlo lako može prijeći u maltretiranje. Kao i u svemu, budite srdačni, ali cool. Tomu ne može odoljeti.

hocuspoj.com