Ne radite greške koje uništavaju seks!

sex

Gledajte partnera u oči

Ukoliko ga za vrijeme seksa ne želite pogledati u oči, gledate u daljinu ili okrećete glavu znat će da nešto nije u redu.

Partner će pokušati dokučiti o čemu se radi te razbijati glavu sa stvarima poput onih ima li loš zadah ili neugodan zadah, jeste li sramežljivi ili se ne volite ljubiti nakon što vas je oralno zadovoljio.

Ukoliko uistinu ne volite nešto od navedenog ili imate svoje razloge, objasnite mu to nježno i po mogućnosti prije samog odnosa ili se prepustite poljupcu jer će u protivnom sve pasti u vodu, a osjećaj će biti sve, samo ne nezaboravan.

Ne provjeravajte ima li prašine na stropu!

Partner za vrijeme seksa daje sve od sebe, a vi cijelo vrijeme gledate u strop i potpuno ste nezainteresirani, ukoliko scenarij izgleda tako, nešto sigurno nije u redu. Ukoliko ne uživate u seksu prekinite odnos, no nježno i taktično. Ukoliko vam je partner pretežak šapnite mu da biste voljeli probati drugi položaj, u svakom slučaju izvucite se uz pomoć šarma.

Seks tijekom kojeg provjeravate ima li prašine na stropu neće zadovoljiti niti vas ni partnera.

Ne skrivajte svoje tijelo!

Zaboravite na vođenje ljubavi u mraku, prigušeno svijetlo ili svijeće mogu proći, no kraj potpunog mraka jednostavno stavite znak zabrane.

Muškarci su vizualni tipovi i žele uživati u vama i svakom dijeliću vašeg tijale, ne uskraćujte im to jer će njegovi uzdasi i dodiri i vama donijeti velike užitke.

Budite ta koja inicira seks!

Nemojte dopustiti da muškarac uvijek bude taj koji se trudi, iznenadite ga i zaskočite nakon povratka s posla ili tijekom jutarnjeg tuširanja. takve stvari će ga oduševiti, čak i ukoliko vam to ne kaže riječima. Reći će to govorom tijela, obratite pažnju!

zadovoljna.hr