Najčešći razlozi, zašto odbija seks!

1. razlog, zašto odbija seks: bijes

Spisateljica Sarah Stefanson kaže, da je najčešći razlog zbog kojeg žena ne želi seks vjerojatno bijes. Ukoliko ste učinili nešto, s čim ste svoju partnericu razbijesnili, ne očekujte seks, dok se problemi malo ne stišaju. Kada žena dobije bilo kakav negativan osjećaj kod nje to izazivas tugu, bijes, umor ili stres te je seks zadnja stvar u njenim mislima. iako vi vjerojatno smatrate da će idesalno riješenje problema biti pomirbeni seks, žene su drugačije i one bi prvo raščistile situaciju a potom skočile s vama u krevet. 

2. razlog, zašto odbija seks: dosada

Još jedan od mogućih razloga zašto vaša partnerica odbija seks je taj da joj je s vama u krevetu dosadno. Mnoge žene o problemima u krevetu teško govore s svojim partnerom i umjesto otvorenog razgovora jednostavno izbjegavaju seks. Razgovori o seksu su vrlo osjetljivi, jer ukoliko jedan partner izabere neprimjerenu riječ sve može poći po zlu. U takvom primjeru predložite nešto novo u seksu. Odvedite ju u trgovinu sa seksualnim pomagalima i neka si izabere nešto što joj se najviše sviđa.

3. razlog, zašto odbija seks: kontrola

Kada odbija seks moguće je, da to radi kako bi ona imala kontrolu u vezi. Da na neki način postane dominantna i da vam pokaže "tko je glavni" u toj vezi. Razlog zbog kojeg to želi možda je u tome što barem u nekom dijelu veze ona želi preuzeti kontrolu ukoliko vi uglavnom držite konce u rukama. Možda ima strogog šefa, dominantnu i zahtjevnu prijateljicu ili protektivnu majku.

4. razlog, zašto odbija seks: druga osoba

Moguće seks s vama odbija zato, što razmišlja o nekom drugom. U tom slučaju imate u svojoj vezi veće probleme od pomnjkanja seksa.

preuzeto sa : www.intimatemedicine.com.hr