Najčešće muške zablude o seksu

Stop
Stop
1. Žene uvijek žele seks utroje
Muškarci misle da žene rado spavaju sa ženama, a još više uživaju ako im se pridruži muškarac. Također da se ženska druženja uglavnom svode na pritužbe na partnera, uključujući njegove seksualne sposobnosti.

2. Žene vole analni seks (i nikada ih ne boli)
U pornićima, muškarac nikad ne okoliša s ovim prijedlogom, niti brine hoće li ženi biti neugodno ili bolno. U stvarnosti, ovakve i slične avantureu seksu podrazumijevaju stabilnu vezu, mnogo uvjeravanja, velike količine lubrikanta i poneku čašicu prije seksa.

3. Nama nije potreban oralan seks
Iz nekog razloga muškarci misle da je naš apsolutni užitak da mi njemu pružimo oralni seks, a onda nas on penetracijom dovede do vrhunca. Dečki, to je više nemogući nego mogući razvoj situacije! Bitno nam je maženje, seksi razgovor, nježni poljupci u vrat, grickanje uha ili, naravno, oralni seks!

4. Žene imaju dlake samo na glavi
U njihovoj svijesti ne postoje pojmovi "urasle dlačice", "alergijski osip" ili "tri dana stare dlačice". To je tako sve dok se ne upuste u pravu vezu i shvate da je intimna higijena i uljepšavanje stalna obveza koja oduzima dosta vremena prenosi VLM. Ipak, njima uopće ne smetaju dlačice!

5. Žene očekuju da muškarac ejakulira na njihovo lice
Možda jednom, na njegov rođendan, ali nikako svaki put. I gdje pronalaze argumentaciju za to, ne znamo ni mi!

urbancult.hr