Najbolje seks poze za svaku prostoriju u stanu

Kupaonica

Ugodno tuširanje može završiti odličnim seksom. Seksualna savjetnica Amy Levine za Women's Health preporučuje da u kupaonici iskoristite kadu za nekoliko pozicija u kojima trebate biti na povišenom ili samo jednom nogom više. Ne zaboravite na klasičan seks ispod tuša. Ako vam je to previše sklisko, on može sjesti na poklopljenu WC dasku, a vi mu se pridružite.

Kuhinja

Psihologinja Carol Liberman kaže da muškarci potpuno polude za seksom u kuhinji, jer to povezuju s hranom i osjećajem da se netko za njih brine. U seksu uvijek možete iskoristiti radnu površinu na nekoliko načina poput one klasične da vi sjedite na elementu, a partner je između vaših nogu.

Trpezarija

Kome treba krevet ako na raspolaganju imate veliki stol? Legnite na njega i isprobajte misionarsku pozu ili svoje noge stavite na njegova ramena. I nemojte zaboraviti da se stolice također mogu iskoristiti za neke od sjedećih poza.

Dnevni boravak

U ovoj prostoriji imate niz opcija od poda s tepihom, stolica, fotelja ili trosjeda i dvosjeda. Za pozu u kojoj je partner straga, žena se može prebaciti preko naslona ili bočne stranice trosjeda.

Praonica rublja

Ako imate prostoriju u kojoj stoje sušilica i perilica rublja, nemojte je preskočiti jer ćete propustiti vruć i dobar seks. Perilica i sušilica vas mogu dodatno stimulirati zbog svojih vibracija pa ih prije seksa obavezno uključite i zatim sjednite gore.

Radna soba

Idealno mjesto da oživite scenu iz mnogih filmova u kojoj sve stvari lete sa stola, a par se predaje strastima. U pozi u kojoj je žena prednjim dijelom tijela naslonjena na stol, a partner ulazi odostraga, on ima dovoljno stabilnosti da su mu ruke slobodne za dodatnu stimulaciju klitorisa.

Hodnik

U hodniku se možete poigrati raznim ulogama poput ideje da stranac ulazi u kuću i nalazi vas golu. Poze ovise isključivo o tome imate li dodatnog namještaja koji možete iskoristiti, ali ako imate samo zid, naslonite se prednjim dijelom tijela na njega, raširite ruke i noge te se prepustite partneru.

Terasa ili vrt

Nemojte propustiti priliku za seks na otvorenom jer je to posebna vrsta
uzbuđenja. U akciju se bacite rano ujutro ili na zalasku sunca, samo pazite da vas neko ne vidi.

Izvor: Tportal.hr