Na što ste sve spremni za bolji užitak u seksu?

seks, predavanje, seks, fantazije, seks, uzbuđenje, muškarci, žene, prevara, odgovornost, veza, igračke, seks, parovi, vježbanje, seks, ljubav, igra, seks, seks, užitak, veza, seks prakticiranje, partneri, broj
Ako niste sigurni kako će vaš partner prihvatiti uvođenje seks igračaka u vaš intimni život, porazgovarajte o tome s njim. Neki muškarci bi mogli krivo shvatiti vašu namjeru, što bi im pak moglo poljuljati samopouzdanje u vezi njegovih sposobnosti zadovoljavanja vaših potreba u krevetu.

No, ako vaš muškarac pršti od samopouzdanja, iznenadite ga s nečim novim. Konačan rezultat bi mu se mogao svidjeti.

Zajedno posjetiti seks-shop i odaberite neku igračku to može biti i neka vrst predigre.

Vibrator s daljinskim upravljačem
Zamislite da zajedno idete negdje, na zabavu ili večeru, a vi nosite gaćice s malim vibratorom u sebi, kojeg vaš partner može uključiti i isključiti i kada je udaljen od vas. Bit će to slatko mučenje i za vas, ali i za njega.

Vibrirajući prsten
Udvostručite zabavu u krevetu i isprobajte vibrirajući prsten za penis. Ne samo da ćete oboje osjetiti ugodne vibracije, a čvrstoća koju će prsten imati oko penisa će omogućiti da vaš partner izdrži dulje.

Spanking
Radi se o blagim udarcima, najčešće po stražnjici za vrijeme vođenja ljubavi, koji imaju veze sa strašću i zaigranošću u krevetu, a ne s nanošenjem boli. Osim s rukom možete iskoristi bič ili spravice za spenkanje.

Zločeste igre
U seks-shopovima se mogu nabaviti posebne kockice koje sadrže upute za 'zločeste igre'. Nakon što bacite kockice dobit ćete upute što morate napraviti vašem partneru i gdje. Ova igra može vas odvesti u mnoge erotske radnje koje niste do sada niti mislili da ćete ih raditi.

Vezivanje
Od svilene marame, preko svilenog užeta do lisica svih vrsta - vezivanje je oduvijek bilo dio 'prljavih' seksualnih igrica. E, sad - što i kako ćete - to ovisi o vašim željama i odvažnosti - koliko daleko želite ići.

Izvor: ordinacija.hr