Muškarci rođeni u ova 4 znaka su najgori u krevetu

seks, vježbe, seks, ovisnost, seks, ljubav, zavođenje, priroda, seks, užitak, seks, savjeti, seks, gradilište, hrana, seks, Iva Međugorac, Iva Međugorac, seks, fantazije, zanimanja, ljubav, veza, partner, znakovi, ljubavnik, veza, partner, osjećaji, varanje, ljubavnici, način, signali, flert, očijukanje, muškarci, žene, ljubav, znakovi, ljubav, život, savršeni ljubavnik, HRANS, prevara, oprost, ljubav, zaljubljivanje, zaljubljenost, dan zaljubljenih, ljubav, zaljubljivanje, zavođenje, koketiranje, ljubav, zaljubljenost, žene, zavođenje, muškarci, Valentinovo, dan zaljubljenih, privlačnost, signali privlačnosti, muškarac, veza, partner, šefica, ljubav, posao, preljub, preljubnica, preljubnik, manipulator, veza, zaljubljenost, horoskopski znakovi, horoskopski znakovi u krevetu, muškarci, razlog, preljub, prevara, priznanje, muškarci, varanje, varanje, ljubavnice

BLIZANCI

Mnogi Blizanci umiju da koriste i mozak za vrijeme seksa, što ne može da odmogne. Međutim, muškarci u ovom znaku vole da se hvale i sami su vrlo spremni na akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju. Kod njih je seks uvijek brzinski, a u krevetu su prilično sebični.

DJEVICA

Znak koji je najviše pominjan zbog suzdržanog i nedovoljno spontanog seksa. Muškarci su teški perfekcionisti i desi se da im sitan i nebitan detalj uništi potenciju. I stide se ili tripuju kao da ih je svatko na svijetu u tom trenutku vidio. To zna da bude totalna propast. Djevice inače vole da gledaju, ali često ostane na tome...

STRIJELAC

Karakteristika kod muških pripadnika znaka Strijelca je po pravilu avanturizam i eksperimentiranje, a kod ženskih baš naprotiv - tradicionalizam bez mnogo eksperimentiranja. Dakle, loš seks ovde proizilazi iz prevelike želje jednih za nečim novim, perverznim i uzbudljivim i pretjerane želje ovih drugih, za klasičnim, zdravim, ali konvencionalnim odnosom. Kada im to nije po volji, Strijelci gledaju da se što prije sve to završi, a onda pobjegnu glavom bez obzira.

RIBE

Ribe su inače jako emotivan, dubok, senzualan i seksualan znak, a to može da se ispostavi kao problem i u seksu i u ljubavi. To je znak koji najviše uživa, ali i najviše pati u "seksu sa emocijama" (i to važi za oba pola), pa potencijalnih problema za akciju u krevetu ima i previše, prenosi B92.