Mogu li ove ljubavne kombinacije potrajati?

ljubav

On je u ranim 20-ima, vi ste u kasnim 20-ima ili ranim 30-ima

Šanse za opstanak:

Slabe. Većina mladih dečki nije još spremna za vezu. Pa ako vi već smišljate imena za djecu i planirate stambeni kredit, on nije u tom filmu.

ALI:

I dečki u 20-ima se mogu smiriti, samo im treba malo više vremena da se naviknu na monogamiju i ne smiju se osjećati kao da ih se tjera u takav odnos. Ako ste spremni strpjeti se dok se poslože kockice, cijenite njegov smisao za humor i energiju (posebno onu u spavaćoj sobi!) i to što se rijetko umara.

On je u 30-ima ili stariji, vi ste u 20-ima

Šanse za opstanak:

Odlične. Stariji muškarci obično pružaju veću stabilnost i povezanost od onih u 20-ima. Nadajmo se da je ovaj završio sa svojom "neodgovornom" fazom.

Vi imate novac, on spaja kraj s krajem

Šanse za opstanak:

Slabe. Muškarce i dalje odgajaju tako da vjeruju kako oni moraju zaraditi više i može se osjećati kao da nije dorastao očekivanjima.

ALI:

Zamolite ga za pomoć na području za koje ima posebne vještine. Nebitno je li riječ o njegovu poznavanju političke situacije ili sposobnosti da popravi bilo koji aparat u kući. Kada mu dokažete da su i druge stvari u vezi važne, shvatit će da ga trebate i u njemu vidite jakog partnera.

On ima novac, vi krpate kraj s krajem

Šanse za opstanak:

Dobre. Mnogi muškarci pokazuju naklonost ženama kupujući im stvari koje inače ne bi nikada imale i vodeći ih na mjesta kamo nikada ne bi mogle otići. Takvim postupcima doslovno se jača njihova veza.

On je povučen, vi ste otvoreni

Šanse za opstanak:

Tako-tako. Vi se želite družiti s ljudima koje volite. Možda će u početku pratiti vaš tempo, a kad se povuče (a to će se dogoditi) bit ćete frustrirani.

ALI:

Zadovoljite svoju potrebu za društvenim životom i redovito se nalazite s prijateljima, a njega povedite samo u iznimno važnim prilikama. I kad napokon izađe s vama, ne tjerajte ga na plesni podij, nego ga upoznajte s ljudima i istaknite pritom ono što im je zajedničko.

On je otvoren, vi ste povučeni

Šanse za opstanak:

Slabe. Socijalna interakcija osigurava ispunjenje očekivanja i status pa će podrazumijevati da ćete se družiti u njegovu svijetu i da nećete biti tihi, natmureni i zlovoljni.

ALI:

Ako se potrudite nakon što vas pozove na neko događanje, pokazat ćete da vam je stalo do njega. Zamolite ga da vas pripremi. Raspitajte se o ljudima koji će ondje biti, što rade, koji su im hobiji. Pripremite se na čavrljanja o temama koje bi mogle iskrsnuti ovisno o podacima koje ste skupili. Predložite izlazak s njegovim prijateljima koje ste upoznali i koji vam se sviđaju.

On je opušten, vi ste organizirani

Šanse za opstanak:

Dobre. Iako ponekad može doći do prepirki. Njegov opušten stav je jedan od razloga zašto vam je privlačan i pomoći će vam da se i sami malo opustite.

Vi ste opušteni, on je organiziran

Šanse za opstanak:

Dobre. Kad žena uza se ima nekoga tko je organiziran, osjeća se sigurnije, a oboje ćete uživati dok mu pomažete da se malo relaksira.

Izvor: cosmpolitan.hr

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.